Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Διοικητική λογιστική

Διοικητική λογιστικήRay H. Garrison, Eric W. Noreen
μετάφραση: Ανδρέας Σοκοδήμος

Κλειδάριθμος, 2006
896 σελ.
ISBN 960-209-930-5, ISBN-13 978-960-209-930-8, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 89,00

Η Διοικητική Λογιστική των Garrison και Noreen είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα διδακτικά βιβλία στον ομώνυμο κλάδο και έχει πραγματοποιήσει αλλεπάλληλες εκδόσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Η 10η αμερικανική έκδοση του βιβλίου, προσαρμοσμένη στις ελληνικές ανάγκες, είναι ενημερωμένη με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στη διεθνή πραγματικότητα, αλλά διατηρεί και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά στα οποία οφείλεται η πρωτοφανής επιτυχία και μακροβιότητα του βιβλίου.
Οι συγγραφείς ακολουθούν μια δοκιμασμένη πρακτική προσέγγιση. Κάθε κεφάλαιο ξεκινάει με αναφορά των μαθησιακών στόχων, δηλαδή τι αναμένεται να γνωρίζει ο αναγνώστης όταν ολοκληρώσει τη μελέτη του κεφαλαίου. Οι συγγραφείς έχουν το χάρισμα να παρουσιάζουν απλά ακόμα και τις περίπλοκες έννοιες, χρησιμοποιώντας πρακτικά παραδείγματα, ενώ σε κάθε κεφάλαιο υπάρχει η ενότητα "Η διοικητική λογιστική στην πράξη", όπου αναφέρεται μια απλή ή σύνθετη πραγματική κατάσταση που θα μπορούσε να αντιμετωπίζει μια εταιρεία και η οποία σχετίζεται με την ύλη του κεφαλαίου.
Κάθε κεφάλαιο συνοδεύεται από περίληψη, λυμένα προβλήματα ανακεφαλαίωσης, γλωσσάριο, ερωτήσεις και εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό ασκήσεων για την τάξη. Οι ασκήσεις που προτείνονται στους σπουδαστές διακρίνονται σε απλές ασκήσεις, σύνθετα προβλήματα και ακόμη πιο σύνθετες περιπτώσεις, ενώ πάντοτε αναγράφεται ο μαθησιακός στόχος (ή οι στόχοι) με τον οποίο συναρτάται κάθε επιμέρους άσκηση, πρόβλημα ή περίπτωση.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)