Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Βασική θεωρία ηλεκτρομαγνητισμού

Βασική θεωρία ηλεκτρομαγνητισμούΚωνσταντίνος Γ. Ευθυμιάδης, Αικατερίνη Ε. Σιακαβάρα, Ελένη Δ. Παπαδημητράκη - Χλίχλια, Ιωάννης Α. Τσουκαλάς

Μέθεξις, 2009
289 σελ.
ISBN 978-960-6796-09-8, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 70,00

Το περιεχόμενο του βιβλίου προσφέρει βασικές γνώσεις της κλασσικής θεωρίας του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου και έχει διαμορφωθεί με βάση την εμπειρία που απέκτησαν οι συγγραφείς κατά την πολυετή διδασκαλία της συγκεκριμένης θεωρίας στο Τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αλλά και την ερευνητική ενασχόλησή τους με το αντικείμενο.

Η γνώση της θεωρίας είναι ιδιαίτερα σημαντική δεδομένου ότι οι ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις αποτελούν μια από τις τέσσερις κατηγορίες δυνάμεων που υπάρχουν στη φύση και είναι υπεύθυνες για ένα εξαιρετικά μεγάλο πλήθος φυσικών φαινομένων. Οι αρχές και οι νόμοι της ηλεκτρομαγνητικής θεωρίας αποτελούν βασικό εργαλείο για την κατανόηση, την ποσοτική ανάλυση και την πρόβλεψη των φαινομένων αυτών.

Κάθε κεφάλαιο του βιβλίου συνοδεύεται από ένα πλήθος ασκήσεων και εφαρμογών που παρουσιάζονται με κριτική άποψη και σχόλια, που έχουν σαν στόχο να βοηθήσουν τον αναγνώστη όχι μόνο να κατανοήσει τη θεωρία αλλά και να μπορεί να την εφαρμόσει αποτελεσματικά.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)