Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Εισαγωγή στις διεθνείς οικονομικές σχέσεις

Εισαγωγή στις διεθνείς οικονομικές σχέσεις


Οδηγός μελέτης

Χρήστος Νίκας

Επίκεντρο, 2011
276 σελ.
ISBN 978-960-458-303-4, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 18,00

Πρόκειται για ένα εισαγωγικό εγχειρίδιο για την θεωρία του Διεθνούς Εμπορίου, τις Διεθνείς Οικονομικές και Νομισματικές Σχέσεις.

Είναι γεγονός πως το σημαντικότερο οικονομικό φαινόμενο των τελευταίων δεκαετιών είναι η διαδικασία της Παγκοσμιοποίησης κυρίως λόγω των μεταβαλλόμενων χαρακτηριστικών και των εξαιρετικά σημαντικών επιπτώσεών της. Οι Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οικονομικής θεωρίας με βάσεις τόσο στο μικρο- όσο και στο μακρο- οικονομικό της σκέλος και εφαρμογές που καλύπτουν ενότητες από την οικονομική πολιτική ως το διεθνές μάνατζμεντ. Η εξέλιξη αυτή έχει αναδείξει τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις ως τον τομέα της οικονομικής θεωρίας που βρίσκεται στην αιχμή της οικονομικής σκέψης και ως βασικό ζητούμενο σε όρους οικονομικής πολιτικής.

Στο έργο αυτό, πέρα από το Διεθνές Εμπόριο και τις Διεθνείς Νομισματικές Σχέσεις, αναλύεται το περιεχόμενο των Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, το οποίο και έχει διευρυνθεί ιδιαίτερα τα τελευταία 20-30 χρόνια ώστε να περιλαμβάνει τη θεωρία της Οικονομικής και Νομισματικής Ενοποίησης καθώς και τις Διεθνείς Μετακινήσεις των Παραγωγικών Συντελεστών.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)