Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Ρεάλ Μαδρίτης, προπόνηση επίθεσης

Ρεάλ Μαδρίτης, προπόνηση επίθεσης


114 ασκήσεις από την ανάλυση των γκολ του 4-2-3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης

Μιχάλης Τσοκακτσίδης

Sportbook, 2014
212 σελ.
ISBN 978-618-80181-5-0, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 25,00

Το βιβλίο "Ρεάλ Μαδρίτης Προπόνηση Επίθεσης" είναι το πρώτο της αντίστοιχης σειράς που θα κυκλοφορήσει και το οποίο παρουσιάζει ξεκάθαρα το πώς μπορείτε να προπονείτε την ομάδα σας στην επιθετική της λειτουργία, έτσι ώστε να φτάνει στην εξεύρεση λύσεων και στην επίτευξη των γκολ, όπως οι κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.

Ο Μιχάλης Τσοκακτσίδης είναι προπονητής UEFA Α΄ (και πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) και έχει προβεί σε μια εκτενή και εμπεριστατωμένη ανάλυση του τρόπου με τον οποίον η Ρεάλ Μαδρίτης την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 (τη χρονιά δηλαδή που σημείωσε 121 γκολ και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας) έφτανε στην επίτευξη των γκολ της, καταφέρνοντας να βρίσκει επιθετικές λύσεις απέναντι σε κάθε αγωνιστικό πρόβλημα που δημιουργούνταν από αντιπάλους, οι οποίοι αμύνονταν στη χαμηλή, στη μεσαία ή στην υψηλή ζώνη.

Όπως επίσης και το πώς αυτό συνέβαινε κατά τη φάση της μετάβασης από την άμυνα στην επίθεση, όταν η Ρέαλ Μαδρίτης κέρδιζε την μπάλα στη χαμηλή, στη μεσαία ή στην υψηλή ζώνη και βεβαία πάντα σε συνδυασμό με την αγωνιστική τακτική συμπεριφορά του αντιπάλου.

Αυτή η ανάλυση των γκολ και των τακτικών ενεργειών της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθεί ένα εξειδικευμένο ασκησιολόγιο 114 ασκήσεων χωρισμένο και κατηγοριοποιημένο σε 30 έτοιμες προπονήσεις για το πώς μπορεί να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος απέναντι στις ίδιες αγωνιστικές καταστάσεις.

Μετά την ανάλυση της κάθε αγωνιστικής κατάστασης, η οποία οδηγούσε στην επίτευξη των γκολ της Ρεάλ, ακολουθεί μία πλήρη και εξειδικευμένη προπονητική μονάδα με το ίδιο θέμα-στόχο, με ξεκάθαρα και έγχρωμα σχεδιαγράμματα, λεπτομερείς περιγραφές, προοδευτικότητα των ασκήσεων καθώς και τα προπονητικά σημεία κλειδιά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις έτοιμες προπονητικές μονάδες για να προπονηθείτε στις ίδιες αγωνιστικές καταστάσεις και έχοντας τους ίδιους στόχους στην επιθετική σας λειτουργία, όπως επίσης και στη φάση της μετάβασης από την άμυνα στην επίθεση.

Θα μπορέσετε να δείτε ακριβώς πώς η Ρεάλ Μαδρίτης έβρισκε λύσεις απέναντι σε κάθε αγωνιστικό πρόβλημα που τις έθεταν και της δημιουργούσαν οι αντίπαλοί της, είτε αυτοί αμύνονταν στη χαμηλή, στη μεσαία ή στην υψηλή ζώνη του γηπέδου.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο του βιβλίου είναι βασισμένο στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Θα μάθετε να παίζεται όπως η κορυφαία ομάδα θετικής μετάβασης στον κόσμο τη χρονιά εκείνη. Υπάρχουν ειδικευμένες ασκήσεις για τη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, όταν η μπάλα κερδίζεται στη χαμηλή, στη μεσαία ή στην υψηλή ζώνη του γηπέδου.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)