Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Συνδημιουργία στη διαφήμιση

Συνδημιουργία στη διαφήμιση


Εταιρικές δομές και συνεργασία στις διαφημιστικές αποφάσεις με τους διαφημιζόμενους πελάτες

Μπέτυ Τσακαρέστου

Πεδίο, 2016
488 σελ.
ISBN 978-960-546-599-5, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 29,90

Το βιβλίο είναι ένα συµµετοχικό εθνογραφικό ταξίδι στον κόσµο δύο πολυεθνικών διαφηµιστικών οµίλων. Παρουσιάζει τα αποτελέσµατα µιας εκτεταµένης ποιοτικής έρευνας που διήρκεσε συνολικά ένα χρόνο. Με τη µεθοδολογία της συµµετοχικής παρατήρησης στην εταιρική δράση, στις διαδικασίες και στις συνεδριάσεις, σε συνδυασµό µε την καθηµερινή αλληλεπίδραση µε τα στελέχη των εταιρειών, τις συζητήσεις και τις συνεντεύξεις σε βάθος, παρακολουθούµε και συµµετέχουµε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας σχεδιασµού και παραγωγής µιας διαφηµιστικής καµπάνιας - έχοντας πάντα κατά νου ότι η διαµόρφωσή της είναι µια σύνθετη διαδικασία στην οποία καθοριστικό ρόλο παίζουν τρεις αλληλένδετοι παράγοντες: η εταιρική κουλτούρα, η φιλοσοφία διοίκησης, όπως αποτυπώνεται στην οργανωτική δοµή και στις εσωτερικές λειτουργίες τη συγκεκριµένη χρονική περίοδο, και οι σχέσεις συνεργασίας ανάµεσα στη διαφηµιστική εταιρεία και στον διαφηµιζόµενο πελάτη.

H µελέτη διενεργήθηκε σε µια ενδιαφέρουσα εποχή, κατά την οποία προετοιµαζόταν το έδαφος για τις πολλές και θεαµατικές αλλαγές, ανατροπές και καινοτόµες εξελίξεις της ψηφιακής και της "κινητής", δικτυωµένης κοινωνίας µας. Η εξέταση των ζητηµάτων υπό το πρίσµα του φορντισµού και του µεταφορντισµού παρέχει ένα ευρύτερο πλαίσιο ανάγνωσης και κατανόησης της πολιτικής οικονοµίας και της δυναµικής των διαφηµιστικών οµίλων και των οµίλων επικοινωνίας συνολικότερα στη συγκρότηση και τους µετασχηµατισµούς των σύγχρονων κοινωνιών και οικονοµιών.


Κριτικές - Παρουσιάσεις
Θανάσης Αντωνίου, Συνδημιουργία στη διαφήμιση, diastixo.gr, 22.3.2017
Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)