Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Δομές δεδομένων και αλγόριθμοι

Δομές δεδομένων και αλγόριθμοι


Με αντικειμενοστρεφή σχεδιαστικά μορφήματα στη C++

Bruno R. Preiss
μετάφραση: Κώστας Κοντογιάννης
επιμέλεια: Κώστας Κοντογιάννης

Πεδίο, 2016
768 σελ.
ISBN 978-960-546-692-3, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 79,90

Ένα τεχνικό βιβλίο το οποίο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε σε βάθος τις αρχές των δομών δεδομένων και της αντικειμενοστρεφούς σχεδίασης συστημάτων.

Σε αυτό το βιβλίο αναφοράς ο συγγραφέας Bruno Preiss αποτυπώνει την πολυετή εμπειρία του στο πεδίο των συστημάτων λογισμικού και παρουσιάζει τις θεμελιώδεις αρχές των δομών δεδομένων και των αλγορίθμων χρησιμοποιώντας τη γλώσσα προγραμματισμού C++. Το χαρακτηριστικό αυτού του τόμου είναι ότι δεν περιορίζεται στην παρουσίαση μερικών τυπικών εισαγωγικών δομών και εννοιών, αλλά καλύπτει σε βάθος ένα μεγάλο εύρος δομών και αλγορίθμων που θα συναντήσει ένας επιστήμονας της πληροφορικής κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του ζωής. Η παρουσίαση της ύλης γίνεται με εκπαιδευτικό και δομημένο τρόπο, με τη χρήση σχεδιαστικών μορφημάτων και μιας ιεραρχίας κλάσεων η οποία εμπλουτίζεται και επαυξάνεται κατάλληλα σε κάθε κεφάλαιο.

Τα βασικά στοιχεία αυτής της έκδοσης

- Η ολοκληρωμένη παρουσίαση των δομών σε ένα κοινό περιβάλλον πλαίσιο C++ κλάσεων αποτυπώνει με ακρίβεια τις σχέσεις ανάμεσα στις διαφορετικές δομές δεδομένων
- Η εκτεταμένη χρήση αρχών αντικειμενοστρεφούς σχεδίασης και Τεχνολογίας Λογισμικού επιτρέπει στον αναγνώστη να μυηθεί σε έναν παραγωγικό τρόπο σκέψης όσον αφορά τη σχεδίαση και ανάπτυξη λογισμικού.
- Η λεπτομερής ανάλυση και επεξήγηση της σχεδίασης και υλοποίησης του πηγαίου κώδικα κάθε δομής αποκαλύπτει το σκεπτικό που υποστηρίζει κάθε συγκεκριμένη σχεδιαστική απόφαση.
- Η κατάλληλη εισαγωγή σε απαραίτητες μαθηματικές έννοιες παρέχει το θεωρητικό υπόβαθρο για τη σε βάθος τεχνική ανάλυση των χαρακτηριστικών της κάθε δομής.
- Η διαδικτυακή πύλη του βιβλίου παρέχει πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υλικό διδασκαλίας, καθώς και σε όλο τον πηγαίο κώδικα ο οποίος παρουσιάζεται σε αυτό τον τόμο.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)