Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Η κατοικία του αγαπημένου

Η κατοικία του αγαπημένουΡατζίντερ Σινγκ
μετάφραση: Γαβριήλ Σιμονέτος

Πύρινος Κόσμος, 2016
166 σελ.
[Κυκλοφορεί]
Τιμή € 15,00

Υπάρχει μέσα στον καθένα από εμάς, ένας τόπος ειρήνης, χαράς και ευλογίας. Μπορούμε μέσω του διαλογισμού να εισέλθουμε σ' αυτή την "Κατοικία " και να απολαύσουμε ένα αίσθημα ηρεμίας και ευτυχίας κάθε στιγμή μας, από την ώρα που θα το θελήσουμε. Οι θησαυροί της πνευματικότητας μας παρέχονται πλουσιοπάροχα από το Θεό, τον αιώνιο Αγαπημένο. Μέσω μιας απλής μεθόδου διαλογισμού στο Θείο Φως και τη Μουσική των Σφαιρών, μπορούμε να απαλλαγούμε από το καθημερινό άγχος που μας προκαλεί η ζωή, χάρη στον Αγαπημένο που μας στέλνει ακατάπαυτα κύματα θείας αγάπης και ευλογίας.

Ιατρικές έρευνες τα τελευταία χρόνια, απέδειξαν τα φυσικά και πνευματικά οφέλη που μας προσφέρει ο διαλογισμός. Άγιοι, πνευματικοί Διδάσκαλοι και φωτισμένα άτομα μέσα στους αιώνες, που ταξίδευσαν σ' αυτή την Κατοικία του Αγαπημένου, μας αναφέρουν τα πνευματικά οφέλη του διαλογισμού. Μας λένε ότι δεν χρειάζεται να αρρωστήσουμε ή να τραυματιστούμε για να έχουμε κάποια παραθανάτια εμπειρία ώστε να γνωρίσουμε το Φως μέσα μας. Μπορούμε να ταξιδέψουμε μέσα από τα εσωτερικά πνευματικά επίπεδα του θείου Φωτός και του θείου Ήχου μέχρι να φθάσουμε στην Πηγή από την οποία προερχόμαστε (το Θεό) και αυτό μέσω της απλότητας και της ευκολίας του διαλογισμού.

Με αυτό το εμπνευσμένο βιβλίο ο Σαντ Ρατζίντερ Σινγκ αιχμαλωτίζει τους αναγνώστες του με ένα μοναδικό τρόπο συνδυασμού πνευματικής και μυστικιστικής ποίησης, με ανέκδοτα, ιστορίες από τις παραδόσεις και αναφορές σε πειράματα της σύγχρονης επιστήμης και τεχνολογίας, προκειμένου να καταστήσει την πνευματικότητα εύκολα αντιληπτή. Αυτό το εμπνευσμένο βιβλίο είναι κάτι που πρέπει να μελετήσουμε γιατί φωτίζει το πνευματικό ταξίδι που ο καθένας μπορεί να κάνει καθημερινά προκειμένου να απολαμβάνει ηρεμία, ευλογία, αγάπη και ευτυχία στην "Κατοικία του Αγαπημένου".

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)