Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Η νέα παγκόσμια ηλιακή διδασκαλία

Η νέα παγκόσμια ηλιακή διδασκαλία


Άπαντα

Omraam Mikhael Aivanhov

Πύρινος Κόσμος
Prosveta
2016
222 σελ.
ISBN 978-960-430-406-6, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 20,00

Πρέπει να πάμε τώρα προς την παγκόσμια αρχή που είναι στην πηγή όλων των θρησκειών και να εξηγήσουμε το σύμβολο αυτής της παγκόσμιας θρησκείας: τον ήλιο. Η διδασκαλία του ήλιου είναι να δίνει και να ενώνει, γιατί ο ήλιος φωτίζει, ζεσταίνει και αναζωογονεί όλα τα όντα. Πριν φανούν οι άνθρωποι, ο ήλιος ήταν ήδη παρών, και πάντα λέει: "Κάντε όπως εγώ, να φωτίζετε και να ζεσταίνετε, να αναζωογονείτε, απαλλαγείτε από τις περιορισμένες αντιλήψεις σας, αγκαλιάστε όλο τον κόσμο με τη νοημοσύνη σας και με την αγάπη σας". Η γλώσσα του ήλιου είναι μία παγκόσμια γλώσσα που όλα τα όντα καταλαβαίνουν, είναι η γλώσσα του φωτός, της θερμότητας και της ζωής. Οι άνθρωποι, τα ζώα, τα φυτά, όλοι καταλαβαίνουν τη γλώσσα του ήλιου.

Η αληθινή θρησκεία διδάσκει ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι φωτεινοί, θερμοί, ζωογόνοι, δηλαδή, να έχουν εσωτερικά τη σοφία που φωτίζει και λύνει τα προβλήματα, την αφιλοκερδή αγάπη που ομορφαίνει, ενθαρρύνει και παρηγορεί, την αιθέρια και πνευματική ζωή που κάνει τον άνθρωπο δραστήριο δυναμικό και τολμηρό, ώστε να πραγματοποιήσει πάνω στη γη τη Βασιλεία του Θεού και τη Δικαιοσύνη Του. Κανείς δεν μπορεί να καταπολεμήσει αυτήν τη νέα διδασκαλία. Αν δοκιμάσει κανείς να την καταστρέψει, θα καταστραφεί ο ίδιος, γιατί περιορίζεται.

Όταν αυτή η κατανόηση μιας παγκόσμιας θρησκείας θα έχει εισχωρήσει στα πνεύματα, όλη η οργάνωση της ζωής θα γίνει παγκόσμια: Δεν θα υπάρχουν πια διαχωρισμοί μεταξύ των ανθρώπων, ούτε σύνορα, ούτε πόλεμοι. Δεν είναι η φύση ή ο Θεός που χάραξαν τα σύνορα αλλά η απληστία των ανθρώπων. Αγωνίζονται για να κατακτήσουν ένα κομμάτι γη, ύστερα όμως από λίγο καιρό φεύγουν, και μόνο η γη μένει. Πρέπει λοιπόν να σταματήσουν να θέλουν όπως μία φυλή ή μία θρησκεία κατακτήσει τον κόσμο και επιβάλει τις απόψεις της. Πρέπει να βαδίσουν όλοι μαζί προς μία παγκόσμια θρησκεία και την παγκόσμια αδελφότητα όπως μας διδάσκει ο ήλιος.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)