Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Ο διαλογισμός ως ίαμα για την ψυχή

Ο διαλογισμός ως ίαμα για την ψυχήΡατζίντερ Σινγκ
μετάφραση: Γαβριήλ Σιμονέτος

Πύρινος Κόσμος, 2016
282 σελ.
ISBN 978-960-430-440-0, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 23,00

Εδώ και πολλούς αιώνες ο διαλογισμός θεωρείται στην Ανατολή ως ένας σημαντικός παράγων με πολύ ευεργετικά αποτελέσματα για τη σωματική, τη νοητική και την πνευματική υγεία του ανθρώπου. Στις ημέρες μας, η Δυτική ιατρική, μετά από έρευνες και πειραματικές μελέτες που έγιναν σε ιατρικές σχολές, πανεπιστήμια, νοσοκομεία και σύγχρονα ερευνητικά εργαστήρια, αναγνωρίζουν και αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του διαλογισμού στη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας του σώματος, του νου και της ψυχής.

Στην εισαγωγή αυτού του βιβλίου ο διακεκριμένος επιστήμων και παγκοσμίως γνωστός πνευματικός Διδάσκαλος Sant Rajinder Singh μιλάει για τα αποδεδειγμένα ευεργετικά αποτελέσματα του διαλογισμού, ως ίαμα του πνεύματος, στο οποίο πνεύμα στηρίζεται η υγεία του σώματος και του νου. Στη συνέχεια, διακεκριμένοι Αμερικανοί ιατροί καθηγητές πανεπιστημίων, κλασσικής, αλλοπαθητικής και παρεμβατικής ιατρικής, ογκολόγοι, νευρολόγοι, ψυχίατροι, ψυχολόγοι, χειροπράκτορες και εργαστηριακοί ερευνητές ιατροί, παραθέτουν τις απόψεις τους για τα ευεργετικά αποτελέσματα της άσκησης του διαλογισμού, γενικά στη ζωή και ειδικότερα στην υγεία μας. Είναι ένα βιβλίο γραμμένο μόνο από γιατρούς και μεταφρασμένο από γιατρό, με τρόπο που οι ιατρικοί όροι και οι έννοιες που περιέχει να γίνονται εύκολα καταληπτά από κάθε αναγνώστη.

"Μια λανθάνουσα πνευματική ενέργεια βρίσκεται μέσα σε κάθε άνθρωπο που έχει τη δύναμη να μας ολοκληρώσει. Η τεχνική για να ενεργοποιήσουμε αυτή τη δύναμη είναι ο διαλογισμός. Από τη στιγμή που ενεργοποιηθεί αυτή η εσωτερική δύναμη με το διαλογισμό, υφιστάμεθα μια βαθειά μεταμόρφωση. Βιώνουμε βελτίωση στη σωματική νοητική, συναισθηματική και ψυχική μας υγεία".

Sant Rajinder Singh Ji

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)