Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Business English

Business English


First Steps at Work

Haroula Tsionga, Anthi Hatzistergiadou

Δίσιγμα, 2017
296 σελ.
ISBN 978-960-9495-98-1, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 35,00

Το Business English απευθύνεται σε φοιτητές της τριτοβάθμιας και επαγγελματικής εκπαίδευσης, καθώς και σε εκείνους που έχουν ανάγκη επικοινωνίας στην αγγλική γλώσσα στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Το βιβλίο προϋποθέτει πολύ μικρή προηγούμενη γνώση της γλώσσας, και διατηρώντας μια προσεκτική διαβάθμιση του υλικού, ενώ προχωράει γρήγορα μέσα από τις βασικές δομές της αγγλικής γλώσσας, περιλαμβάνει τις περισσότερες από τις βασικές καταστάσεις της καθημερινότητας στους χώρους εργασίας. Με αυτή την έννοια, πρόκειται για ένα χρήσιμο εγχειρίδιο επανάληψης, ταχύρρυθμης εκμάθησης και απόκτησης γλωσσικών δεξιοτήτων, ικανών για την αντιμετώπιση αυτών των καταστάσεων.

Το βιβλίο αποτελείται από 18 ενότητες, κάθε μία από τις οποίες χωρίζεται σε τέσσερα αλληλένδετα τμήματα - Exploring Language, Developing Language, Practising Language and Language Game. Κάθε τμήμα επιτυγχάνει ένα συγκεκριμένο στόχο και έχει ένα συγκεκριμένο σημείο εστίασης.

To "Exploring Language", ασχολείται με την παρουσίαση των γραμματικών δομών. Η παρουσίαση γίνεται στην ελληνική γλώσσα διότι το βιβλίο έχει σχεδιαστεί να είναι εξίσου χρήσιμο για χρήση σε αίθουσα διδασκαλίας αλλά και για ατομική μελέτη.

Το "Developing Language", εισάγει το θέμα της κάθε ενότητας και αποσκοπεί στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων ανάγνωσης και γραφής καθώς και στην ενίσχυση του λεξιλόγίου. Ένας σημαντικός αριθμός ασκήσεων στοχεύει στο να βοηθήσει τους σπουδαστές να διαβάζουν και να γράφουν αποτελεσματικά στα αγγλικά.

To "Practising Language", υπενθυμίζει, επαναλαμβάνει και εξασκεί τις δομές της γραμματικής. Το τμήμα αυτό βοηθά τους μαθητές στον έλεγχο της κατανόησης των γραμματικών φαινομένων της αντίστοιχης ενότητας.

Τέλος, το "Language Game" στο τέλος κάθε ενότητας, δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να απολαύσουν, να εξασκήσουν, να μάθουν και να βελτιώσουν τον τρόπο σκέψης.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)