Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Tennis: Η Άπω μέθοδος

Tennis: Η Άπω μέθοδος


Εφαρμοσμένες αρχές τεχνικής, κινητικής και σωματικής ανάπτυξης υψηλής απόδοσης

Κωνσταντίνος Γ. Παπαγεωργίου

Κοντύλι, 2017
338 σελ.
ISBN 978-960-9661-28-7, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 24,90

Νέο βιβλίο για το τένις στο οποίο παρουσιάζεται το πρωτοποριακό σύστημα εκμάθησης της "Άπω Μεθόδου", προσαρμοσμένης στο συγκεκριμένο άθλημα, με σκοπό την εις βάθος κατάκτηση όλων των παραμέτρων που συνθέτουν και δομούν έναν επιτυχημένο παίκτη (επαγγελματία ή όχι), με σκοπό την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς κορυφαίων αθλητών. Το βιβλίο αποτελεί και πανεπιστημιακό σύγγραμμα, αφού διανέμεται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στους φοιτητές ειδικότητας αντισφαίρισης.

Η Άπω Μέθοδος (Distal Method - www.distalmethod.com) είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών έρευνας του συγγραφέα σε ζητήματα κινητικής μάθησης και απόδοσης. Σκοπός της μεθόδου είναι η παγκοσμίου επιπέδου ειδίκευση σε δεξιότητες που εμπλέκουν τόσο σωματικές, όσο και νοητικές ικανότητες μέσω της αξιοποίησης όλων των διαθέσιμων πόρων του ανθρωπίνου σώματος οι οποίοι οδηγούν σε μάθηση, και μόνο αυτών.
Βασισμένο στο πρώτο βιβλίο του ιδίου "Tennis: Εφαρμοσμένες Αρχές Τεχνικής και Κινητικής Ανάπτυξης" (2008), το παρόν έργο έχει κατεύθυνση πολύ πιο συγκεκριμένη, με νέα στοιχεία από πρωτότυπες δημοσιευμένες έρευνες του συγγραφέα, μεθοδολογικές συμβουλές, αρχές, αναλύσεις και σχόλια. Αποκρυσταλλώνει δε την διετή εμπειρία του στην εκπαίδευση επαγγελματιών προπονητών αντισφαίρισης. Το παρόν έργο περιέχει επίσης δύο μοντέλα ανάπτυξης φυσικής κατάστασης, δύο μοντέλα ανάπτυξης κινητικών δεξιοτήτων, τεχνική, στρατηγική / τακτική, και πολλές χρήσιμες πληροφορίες για την ανάπτυξη "ταλέντων" - δηλαδή όλων μας.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)