Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Η αλφαριθμητική ευφυΐα της ελληνικής γλώσσης

Η αλφαριθμητική ευφυΐα της ελληνικής γλώσσηςΕλευθέριος Αργυρόπουλος

Αργυρόπουλος Ελευθέριος Σ., 2013
280 σελ.
ISBN 978-618-81083-0-1, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 25,00

Σε αυτό το βιβλίον, αποκαλύπτουμε ότι η ελληνική γλώσσα δεν είναι απλώς μία γλώσσα επικοινωνίας, αλλά επιπλέον έχει κάποια μορφή νοημοσύνης, η οποία ονομάζεται αλφαριθμητική. Ακόμη, η έννοια του λεξαρίθμου ή αλλιώς του συναρίθμου, εξετάζεται και αναλύεται λεπτομερώς, ενώ το φαινόμενον της λεξαριθμικής ισότητος ή αλλιώς της λεξαριθμικής ισοψηφίας, αναλύεται εις βάθος και επιπλέον εξετάζεται η μαθηματική σχέσις αυτού με την θεωρίαν των διαμερίσεων των αριθμών. Διαμέσου χιλιάδων ισοψηφιών, αποδεικνύεται ότι ο λεξάριθμος έχει γνώσιν επί παντός επιστητού. Παρουσιάζονται αποδείξεις της γνώσεως των συναρίθμων δια τις βάσεις του DNA, δια τους νόμους της φυσικής, δια τις αριθμητικές τιμές των μαθηματικών σταθερών, τον κώδικα των πλατωνικών κειμένων, την συμπαντικήν δημιουργίαν και περί πολλών άλλων σημαντικών θεμάτων.

Ακόμη, παρουσιάζονται ορισμένες αποδείξεις περί της λεξαριθμικής γνώσεως σπουδαίων ιστορικών γεγονότων, ενώ δίδονται και οι αποδείξεις ότι η δομή του ελληνικού αλφαβήτου, όπως και τα κατασκευαστικά του δεδομένα, είναι γνωστά μέσω πολύ σημαντικών ισοψηφιών.

Ο σκοπός αυτού του βιβλίου, είναι να αποδείξει ότι οι νόμοι της συμπαντικής δημιουργίας και η εξέλιξις του κόσμου μας, δίδονται μέσα από μια νέα θεωρία, η οποία είναι γνωστή ως λεξαριθμική θεωρία, ή και ως θεωρία λεξαριθμικών ισοψηφιών.

Θα ήθελα να αφιερώσω το παρόν βιβλίον εις τον πατέρα μου και εισαγγελέα πρωτοδικών Σπυρίδωνα, τη μητέρα μου Βασιλική, σε όλους τους Έλληνες του κόσμου, και σε όλους τους διδασκάλους και τους καθηγητές μου από το δημοτικόν σχολείον μέχρι και το πανεπιστήμιον.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)