Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχεδιασμός, ανάπτυξη, αποτελεσματικότητα

Γιώργος Χ. Ζώτος, Αθηνά Γ. Ζώτου, Αντιγόνη Κυρούση, Χριστίνα Μπουτσούκη, Πολυξένη (Τζένη) Πάλλα, Λεωνίδας Χατζηθωμάς

University Studio Press, 2018
672 σελ.
ISBN 978-960-12-2399-5, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 55,00

Η αναθεωρημένη 6η έκδοση της Διαφήμισης συνδυάζει την επάρκεια ενός ώριμου βιβλίου που δοκιμάστηκε στο χρόνο, έγινε αποδεκτό από τους αναγνώστες, ενώ παράλληλα ενσωματώνει φρέσκια ματιά στην ανάπτυξη των ενοτήτων. Εμφανίζει μια καινοτομία, καθώς στη συγγραφή εμπλέκονται πέντε νέοι επιστήμονες που δραστηριοποιούνται ερευνητικά και έχουν διεθνή παρουσία σε θέματα που αφορούν στη διαφήμιση.

Η διαφήμιση είναι μια επιχειρηματική δραστηριότητα, μπορεί όμως να θεωρηθεί και κοινωνικό και πολιτιστικό φαινόμενο ή και αμφιλεγόμενη μορφή σύγχρονης τέχνης. Είναι ένας καθοριστικός παράγοντας λειτουργίας της καπιταλιστικής αγοράς και έκφραση της σύγχρονης μορφής ανταγωνισμού. Θεωρείται ότι στερείται ηθικών ερεισμάτων, είναι αμοραλιστική, βρίσκεται στα όρια κοινωνικής αποδοχής. Δεν αποδίδεται όμως δικαιοσύνη, όταν εκλαμβάνεται ως η αιτία που δημιουργεί στρεβλώσεις, ενώ δεν είναι παρά το αποτέλεσμα των συνθηκών που διαμορφώνονται στην οικονομία.

Η εξέταση της διαφήμισης στο παρόν σύγγραμμα εστιάζεται κύρια στην περιγραφή, στο σχεδιασμό και την ανάλυσή της από τη σκοπιά της επιχείρησης, της διαφημιστικής εταιρείας και του αποδέκτη - καταναλωτή. Αξιοποιείται τόσο η σύγχρονη αρθρογραφία όσο και οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, οι επιπτώσεις τους και πώς αυτές αλλάζουν το περιβάλλον στο οποίο διαμορφώνεται η διαφήμιση.΄Οσον αφορά τη δομή, δημιουργήθηκαν πέντε νέα κεφάλαια (8, 14, 20, 21, 22) και πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες παρεμβάσεις στα ήδη υπάρχοντα.

Το βιβλίο απευθύνεται σε φοιτητές, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς, τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ που άπτονται με το θέμα της διαφήμισης, αλλά απευθύνεται και σε στελέχη επιχειρήσεων και διαφημιστικών εταιρειών.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)