Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Ένα ζωντανό βιβλίο

Ένα ζωντανό βιβλίο


Αυτογραφικά στοιχεία

Omraam Mikhael Aivanhov

Πύρινος Κόσμος
Prosveta
2018
480 σελ.
ISBN 978-960-430-453-0, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 25,00

Οι καλλιτέχνες δημιουργούν έργα τα οποία είναι έξω από αυτούς χρησιμοποιώντας εξωτερικά υλικά. Συγκεντρώνουν τις προσπάθειές τους σ' αυτά τα εξωτερικά υλικά και δημιουργούν θαύματα. Αλλά θα πω ότι, για μένα, οι αληθινοί καλλιτέχνες είναι εκείνοι οι οποίοι είναι σε θέση να πάρουν τον εαυτό τους, πρώτα και κύρια, σαν την ύλη της δημιουργίας τους. Όλες οι μέθοδοι της πνευματικής ζωής, τους είναι διαθέσιμες για να τους βοηθήσουν και να τους εμπνεύσουν σε αυτό το έργο. Στον Ψυχικό κόσμο, μπορούμε να είμαστε μουσικοί, ποιητές, αρχιτέκτονες, γλύπτες, κλπ. Στα έργα των μαθητών της Μυητικής Επιστήμης συμπεριλαμβάνονται όλες οι τέχνες. Τι ανακάλυψη υπήρξε για μένα, τη μέρα που κατάλαβα ότι μπορούσα να εργάζομαι πάνω στην ύλη που δεν μου είναι άγνωστη, τη δική μου ύλη, αυτή που μου έδωσε ο Ουρανός και που μου ανήκει. Γι' αυτό δεν κάνω τίποτε άλλο από το να γράφω το δικό μου βιβλίο, δηλαδή τον εαυτό μου! Δεν έχω κάνει τίποτε άλλο από το να γράφω το βιβλίο που είμαι. Θα πείτε: "Μα τότε, τα βιβλία που διαβάζουμε;". Δεν τα γράφω. Έχω αναθέσει αυτή την εργασία σε ορισμένα πρόσωπα. Το καθήκον μου είναι μόνο να γράφω το δικό μου βιβλίο, και όταν σας μιλώ το κάνω έχοντας πλήρη αντίληψη ότι ταυτόχρονα γράφω. Ναι, όταν σας μιλώ προσπαθώ να εγγράψω ουράνια γραπτά στις ψυχές σας.

... Και κάθε ένας από σας είναι επίσης ένα βιβλίο, ένα βιβλίο που γράφετε εσείς οι ίδιοι: οι σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας σκιαγραφούν τους χαρακτήρες μιας γραφής που θα εγχαραχθεί πάνω στην ύλη των λεπτοφυών σας σωμάτων. Έτσι, από τώρα και στο εξής, η εργασία σας είναι να γίνετε ένα ζωντανό βιβλίο. Προσηλώνοντας τον εαυτό σας σε αυτή την εργασία, θα έχετε μια ευεργετική επίδραση σε όλους εκείνους που έρχεστε σε επαφή μαζί τους. Αυτό είναι επίσης η Αδελφική αγάπη.

Omraam Mikhael Aivanhov

Ο πνευματικός Δάσκαλος, Omraam Mikhael Aivanhov (1900-1986), άφησε τη χώρα καταγωγής του, τη Βουλγαρία και ήρθε στη Γαλλία το 1937. Έδωσε αρκετές χιλιάδες ολοκληρωμένες διαλέξεις και ανεπίσημες ομιλίες, αρχικά καταγραμμένες σε στενογραφημένες σημειώσεις, και αργότερα σε μαγνητοταινίες και βιντεοταινίες. Η διδασκαλία του συνεχίζει να δημοσιεύεται σε βιβλία, με περισσότερα από 80 τόμους, τώρα διαθέσιμα στα Γαλλικά και μεταφρασμένα σε 37 άλλες γλώσσες.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)