Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Το θαύμα έγινε!! Εμείς είμαστε το θαύμα!

Το θαύμα έγινε!! Εμείς είμαστε το θαύμα!


(Η θεραπεία)

Καίτη Τσώλη

Ιδιωτική Έκδοση, 2019
224 σελ.
[Κυκλοφορεί]
Τιμή € 15,00

"Βρισκόμαστε τώρα στη Γη και δημιουργούμε μια καινούργια πραγματικότητα, αφού απελευθερώσαμε τον εαυτό μας από το παιχνίδι της διττότητας ανεπιστρεπτί, ένα παιχνίδι το οποίο εμείς δημιουργήσαμε, για να εμπειραθούμε σαν Πνεύματα. Θυμηθήκαμε "ποιοι είμαστε" και σταδιακά γκρεμίζουμε όλα μας τα πέπλα ένα- ένα. Μετατοπίσαμε το "κέντρο συναρμολόγησης" του φωτεινού ενεργειακού μας σώματος, όπως λένε οι Σαμάνοι.

Με οδηγό την καρδιά και το πάθος μας, μετατοπίσαμε το κέντρο συναρμολόγησης, πέρα από την θέση της λογικής και του μυαλού, γιατί η λογική και το μυαλό είναι που μας κρατάνε εγκλωβισμένους και δυστυχισμένους στην φυλακή της τρίτης διάστασης".

Σ’ αυτό το βιβλίο, η θεραπεία του εαυτού συνεχίζεται με την "ανακεφαλαίωση" ή "ανασκόπηση" του εαυτού μας και ανακαλύπτουμε, ότι δεν υπάρχουν θύτες και θύματα κι ότι ο εαυτός μας ενσαρκώθηκε και εμπειράθηκε στη Γη, με όλους τους υπαρκτούς χαρακτήρες, φωτεινούς και σκοτεινούς, καλούς και κακούς.

Εδώ καταγράφονται μερικά από τα θέματα που μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα όπως- "το τείχος της φωτιάς", "ο έλεγχος της ανθρωπότητας και της Γης", "έμμονες ιδέες, σκεπτομορφές και εγρηγορότα", "διακοπή της συνήθειας-συνέχειας", "ο θάνατος, ένας πολύ καλός και καθημερινός φίλος μας", "πως μετασχηματίζουμε μέσα μας τις ενέργειες" , η "ανησυχία είναι ενέργεια" , "η αληθινή σημασία της ελευθερίας, "το Πνεύμα πέρασε πρώτα την σκληρότερη και μεγαλύτερη δοκιμασία", "ένας ανθρώπινος Θεός που κλαίει, κάνει χιούμορ και γελάει", "η δύναμη του "εμπιστεύομαι, θέλω, μπορώ" ,το "δημιουργικό μας γνωρίζειν", "μάθε να χαίρεσαι", "η ουσία μας είναι η αγάπη , η αλήθεια μας είναι τριαδική και "οι δάσκαλοι της Νέας Ενέργειας" !Όλα αυτά μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες- μαθήματα- κατανοήσεις και άλλες Ανώτερες Επικοινωνίες!

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)