Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Οδοποιία

Οδοποιία


Οδοστρώματα, υλικά, έλεγχος ποιότητας

Νικολαΐδης Αθανάσιος Φ.

Ικανίκ ΙΚΕ, 2019
894 σελ.
ISBN 978-618-84166-0-4, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 70,00

Η 4η έκδοση του βιβλίου κρίθηκε αναγκαία για να συμπεριλάβει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις Ευρωπαϊκών προτύπων και Ελληνικών προδιαγραφών που έγιναν την τελευταία οκταετία από την προηγούμενη έκδοση του βιβλίου, όπως και των νεότερων τεχνολογιών. Παράλληλα συμπεριλαμβάνει και τις αναθεωρήσεις των σχετικών Αμερικανικών προτύπων.

Σχετικές αλλαγές και συμπληρώσεις έγιναν σε όλα τα κεφάλαια και ειδικότερα στα κεφάλαια: 3 (Άσφαλτος και ασφαλτικά υλικά), 4 (Εργαστηριακοί έλεγχοι και ιδιότητες ασφαλτικών συνδετικών υλικών), 5 (Θερμά και ζεστά ασφαλτομίγματα), 7 (Θεμελιώδεις μηχανικές ιδιότητες ασφαλτικών μιγμάτων και εργαστηριακοί έλεγχοι), 14 (Συντήρηση και ενίσχυση οδοστρωμάτων).

Τα Σχήματα, οι Φωτογραφίες και οι Πίνακες της 4ης έκδοσης του βιβλίου ανέρχονται σε 194, 43 και 189, αντίστοιχα. Σχετικά με τις βιβλιογραφικές αναφορές της έκδοσης αυτής, αυτές ανέρχονται σε 862.

Εκτιμώ ότι το βιβλίο αυτό είναι ένα χρησιμότατο εγχειρίδιο για τη διδασκαλία του αντικειμένου της Οδοποιίας και ειδικότερα των οδοστρωμάτων (υλικά, εργαστηριακοί έλεγχοι, ποιοτικό έλεγχο, διαστασιολόγηση, συντήρηση και ενίσχυση).

Ο μεγάλος αριθμός των βιβλιογραφικών αναφορών είναι χρησιμότατο εργαλείο για όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν σε εξειδικευμένα θέματα ή να εκπονήσουν σχετική έρευνα.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)