Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Αστρόλογικός οδηγός 2020

Αστρόλογικός οδηγός 2020


Προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Ευαγγελία Αθανασοπούλου, Μιχάλης Αντιώτης, Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου, Εσμεράλδα Δόσι, Κατερίνα Καράμπελα, Βασίλης Παπαδολιάς, Κατερίνα Πια, Χριστίνα Φούσκα

Il Piccolo, 2019
236 σελ.
ISBN 978-618-84636-2-2, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 11,66

Η χρονιά του 2020 είναι μία σημαντική χρονιά για τις αρχές του 21ου αιώνα. Γι' αυτό κρίναμε ότι θα ήταν χρήσιμο να εκδώσουμε ειδικά γι' αυτήν έναν αναλυτικό αστρολογικό οδηγό. Στην έκδοση αυτή συνεργάστηκαν αφιλοκερδώς πολύ καλοί φίλοι και συνάδελφοι που θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και ονομαστικά. Η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου, η Χριστίνα Φούσκα, η Κατερίνα Καράμπελα, ο Μιχάλης Αντιώτης, η Λιλίκα Αθανασοπούλου, η Κατερίνα Πια, η Εσμεράλδα Δόσι και ο Βασίλης Παπαδολιάς βοήθησαν στο να φτιαχτεί αυτός ο οδηγός για να έχετε μία πυξίδα με βάσει τα ζώδια που σας επηρεάζουν για το επόμενο έτος. Φυσικά όσοι γνωρίζουν λίγο καλύτερα αστρολογία, ξέρουν ότι για να μπορεί κανείς να είναι πιο ακριβής πάντα πρέπει να εξετάζει τον ατομικό χάρτη. Παρόλα αυτά η επιρροή του κάθε ζωδίου στον ατομικό μας χάρτη είναι σημαντική και πολλές σημαντικές πληροφορίες μπορεί να αντλήσει κανείς εξετάζοντας τις ετήσιες προοπτικές του. Ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμες τις πληροφορίες που θα διαβάσετε σε αυτόν τον οδηγό και να μας ακολουθήσετε και σε επόμενες εκδόσεις μας.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)