Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Η ωριαία στην πράξη

Η ωριαία στην πράξη


Εφαρμοσμένη ωριαία αστρολογία

Χρήστος Παΐζης

Λεξίτυπον, 2020
180 σελ.
ISBN 978-960-597-244-8, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 14,50

Σε αυτό το βιβλίο επιχειρείται η διερεύνηση μιας πανάρχαιας τεχνικής πρόβλεψης ενός γεγονότος σύμφωνα με την Ωριαία Αστρολογία που διαφοροποιείται από όλες τις άλλες τεχνικές πρόβλεψης της Κλασικής Αστρολογίας, της Δυτικής (Τροπικής) ή της Ινδικής (Αστρικού Ζωδιακού).

Ένας αστρολόγος, χρησιμοποιώντας την Ωριαία Αστρολογία, που είναι ένα απόλυτα δομημένο σύστημα πρόβλεψης, επιχειρεί να δώσει απάντηση σε ένα ερώτημα που του τίθεται μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή, για την οποία καταστρώνει επιτόπου τον χάρτη του ουρανού εκείνης της χρονικής στιγμής και προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει τα ανά χείρας δεδομένα.

Όπως συμβαίνει με όλα τα συστήματα, προκειμένου να υπάρξει επιτυχία στην απάντηση, επιβάλλεται ο αστρολόγος να λειτουργήσει επιστημονικά, βασιζόμενος στην απόλυτη γνώση που διέπει τις αρχές και τους κανόνες του εν λόγω συστήματος, χωρίς να λησμονεί ότι κάθε ωροσκόπιο είναι μία ολότητα που αποτελείται από τα μέρη που τη συνθέτουν.

Έτσι, έχοντας υπόψη του την αρχή της συγχρονικότητας και της αναλογίας, αντιλαμβάνεται τη σύνδεση του ερωτήματος τη χρονική στιγμή που του τέθηκε με τα δεδομένα του ουρανού και, ουσιαστικά, μέσω του στιγμιαίου ωροσκοπίου που καταστρώνει, δίνει την απάντηση στον ερωτώντα, σεβόμενος το σύμπαν, του οποίου τα σημάδια αποκρυπτογραφεί.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)