Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Ο μόνος τρόπος να μάθετε αστρολογία

Ο μόνος τρόπος να μάθετε αστρολογία


Βασικές αρχές

Μάριον Ντ. Μαρτς, Τζόουν Μακ Έβερς
μετάφραση: Κώστας Βασιλείου

ΡΕΩ, 2000
376 σελ.
ISBN 960-86720-0-7, ISBN-13 978-960-86720-0-0, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 13,67

Το βιβλίο Ο Μόνος Τρόπος να Μάθετε Αστρολογία Τόμος 1, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Αμερική το 1976 και σε δεύτερη έκδοση, τελείως επαυξημένη και διαμορφωμένη για τα σημερινά δεδομένα το 1997. Η Ελληνική μετάφραση έγινε απ' τη δεύτερη επαυξημένη έκδοση. Είναι αποτέλεσμα της 30χρονης διδακτικής εμπειρίας των συγγραφέων και χρησιμοποιείται ευρέως από πολλές αστρολογικές σχολές, ως εισαγωγικό εγχειρίδιο. Βασίζεται στην νέα πραγματιστική προσέγγιση των αμερικανών αστρολόγων προς την ερμηνεία των ωροσκοπίων, όπου ο βασικός στόχος του αστρολόγου δεν είναι να παρουσιάσει ένα άκαμπτα προβλέψιμο μέλλον, αλλά να δώσει στο άτομο να καταλάβει ότι με τα εφόδια που έχει λάβει απ' τη φύση, μπορεί να κάνει τις σωστές εκλογές για μια πιο πλήρη και ευτυχισμένη ζωή.
Ξεκινάει τον αναγνώστη από τα πολύ βασικά (Τι είναι η αστρολογία, το ωροσκόπιο, τα στοιχεία, οι ιδιότητες κ.λπ.) και προχωρώντας αναλύει όλα τα θεμελιώδη στοιχεία ενός ωροσκοπίου και πώς συνδυάζονται μεταξύ τους για να συγκροτήσουν μια σωστή εικόνα του ατόμου που εξετάζεται. Υπάρχει ένα απλά γραμμένο, αλλά περιεκτικότατη περιγραφή για το κάθε ζώδιο, τον κάθε πλανήτη, τον κάθε οίκο και την κάθε πρωτεύουσα όψη και δίνεται μια σύντομη ερμηνεία του μέσα στο σύνολο του ωροσκοπίου. Έτσι ο μαθητής μπορεί να μάθει τη σημασία της κάθε αστρολογικής έννοιας, αλλά και τη χρήση της στην ερμηνεία του ωροσκοπίου.
Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε μαθήματα και στο τέλος του κάθε μαθήματος υπάρχουν ερωτήσεις που βοηθούν τον μαθητή στην εμπέδωση των εννοιών.
Δεν υπάρχει καλύτερο βιβλίο εκμάθησης των βασικών της αστρολογίας σε όλο τον κόσμο.
"Το βιβλίο αυτό είναι μια πολύτιμη πρόσθεση σε κάθε αστρολογική βιβλιοθήκη. Περπατάει το μαθητή βήμα-βήμα μέσα απ' τα μονοπάτια του ωροσκοπίου."
Μπερναντέτ Μπρέιντι,
Διευθύντρια του Astro Logos, της εξέχουσας Αστρολογικής Σχολής της Αυστραλίας
"Κάθε περιγραφή είναι μοντέρνα, επίκαιρη και εμπεριστατωμένη και κάθε σημείο που συζητείται περιλαμβάνει παραδείγματα που λαμβάνονται από τους χάρτες πραγματικών ανθρώπων, όχι αφηρημένες θεωρίες. Ο Μόνος Τρόπος..., Τόμος Ι, είναι ένα αξεπέραστο κλασικό βιβλίο, μια αναγκαία πρόσθεση σε κάθε αστρολογική βιβλιοθήκη."
Λόις Ρόντεν, συλλέκτης στοιχείων και συγγραφέας της σειράς Άστρο-Στοιχεία, συν-ιδρύτρια της Τράπεζας Αστρολογικών Στοιχείων
"Επί 25 χρόνια, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο κατάφεραν να μάθουν αστρολογία με γρήγορο και ταυτόχρονα βαθυστόχαστο τρόπο, μέσα απ' τα σαφέστατα μαθήματα του "Ο μόνος τρόπος..."."
Κάρεν Μ. Χάμακερ-Ζόνταγκ, συγγραφέας των Δωδέκατος Οίκος, Όψεις και Προσωπικότητα και άλλων αστρολογικών βιβλίων.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)