Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Χράνι Γιόγκα

Χράνι Γιόγκα


Το γιόγκα της διατροφής

Omraam Mikhael Aivanhov

Prosveta, 2002
271 σελ.
[Κυκλοφορεί]
Τιμή € 14,77

"Όλος ο κόσμος βάζει το θέμα της διατροφής στην πρώτη θέση, όλοι προσπαθούν να λύσουν πριν απ' όλα αυτό το θέμα, εργάζονται και μάλιστα συγκρούονται γι' αυτό.
Όμως αυτή η συμπεριφορά απέναντι στην τροφή δεν είναι ακόμα παρά μία ενστικτώδης τάση, μία ασυνείδητη ώθηση που δεν έχει περάσει ακόμα στον τομέα της φωτισμένης συνείδησης.
Μόνον οι Μύστες γνωρίζουν ότι η τροφή, που έχει προετοιμαστεί στα θεϊκά εργαστήρια με μία ανεκδιήγητη Σοφία, περιέχει στοιχεία μαγικά, ικανά να διατηρούν αλλά και να αποκαθιστούν τόσο τη φυσική όσο και την ψυχική υγεία και ακόμα περισσότερο να φέρνουν στον άνθρωπο τις πλέον μεγάλες αποκαλύψεις.
Όμως για να φτάσει κανείς εκεί, πρέπει να γνωρίζει μέσα σε ποιες συνθήκες αυτά τα στοιχεία μπορούν να απορροφηθούν καθώς και ότι το μέσον το πλέον ισχυρό για το σκοπό αυτό είναι η σκέψη.
Η σκέψη του ανθρώπου είναι ικανή να εξάγει από την τροφή μόρια αιθέρια, φωτεινά που θα εισέλθουν στη δομή της ύπαρξής του όλης και είναι έτσι που ο άνθρωπος, σιγά σιγά, μετατρέπεται.
Καθένας μπορεί να μεταμορφωθεί, αλλά υπό τον όρο να είναι ικανός να συλλαμβάνει τα Ουράνια στοιχεία που περιέχονται μέσα στην τροφή.
Αυτά τα ανώτερα στοιχεία αφήνουν ίχνη, σφραγίδες, αποτυπώματα, που μιλούν για την περιοχή της προέλευσής τους.
Όταν θα την καταλάβετε αληθινά, η τροφή θα γίνει για σας μία πηγή από ωφέλη και θαύματα γιατί θα έχουν προστεθεί σ' αυτήν άλλες σημασίες, άλλες γνώσεις, άλλες εργασίες προς εκπλήρωση, άλλοι σκοποί προς επίτευξη.
Φαινομενικά θα τρώτε όπως όλος ο κόσμος και όλος ο κόσμος θα τρώει περίπου όπως εσείς, όμως στην πραγματικότητα θα υπάρχει μία διαφορά ανάμεσά σας τόσο πελώρια, όσο ανάμεσα στη Γη και τον Ουρανό.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)