Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Έχετε κάποιο σχόλιο; Πείτε μας τη γνώμη σας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011


 

θεματική αναζήτηση

[DDC]
     [600] Εφαρμοσμένες επιστήμες
     [650] Διοίκηση και οργάνωση. Βοηθητικές υπηρεσίες
       [658] Διοίκηση και οργάνωση
         [658.562] Ποιοτικός έλεγχος
          
 
 

Για εξαντλητική παρουσίαση των βιβλίων της κατηγορίας πιέστε εδώ ...

Τεχνολογία: Ποιότητα λιπών και λαδιών
Τσάκνης, Γιάννης
Τζιόλα 2018

 
Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων και ποτών
Τσάκνης, Γιάννης
Τζιόλα 2018

Τεχνικές βελτίωσης ποιότητας
Τσαρούχας, Παναγιώτης
Ζήτη 2016

Tο βιβλίο "Τεχνικές Βελτίωσης της Ποιότητας" επικεντρώνεται στα εργαλεία και τις τεχνικές του Ποιοτικού Ελέγχου για τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών.

 
Διοίκηση και έλεγχος ποιότητας
Στειακάκης, Εμμανουήλ
Τζιόλα 2016

Περιέχει:
Βασικές Αρχές της Διοίκησης Ποιότητας, Θεωρητικές Προσεγγίσεις της Διοίκησης Ποιότητας, Βασικές Έννοιες Στατιστικής, Στατιστικός Ποιοτικός Έλεγχος, Ποιότητα Συμβατικών και Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών, Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας.

Έλεγχος και διασφάλιση ποιότητας με στοιχεία μετρολογίας και χημειομετρίας
Συλλογικό έργο
Ζήτη 2013

Το βιβλίο απευθύνεται σε κάθε επιστήμονα που ασχολείται με τον Έλεγχο Ποιότητας και συναφή αντικείμενα.

 
Στοιχεία ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας
Αυλωνίτης, Σταμάτης Α.
Εκδοτικός Όμιλος Ίων 2012

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται οι βασικές εισαγωγικές γνώσεις πάνω σε θέματα ποιοτικού ελέγχου κα ι διασφάλισης ποιότητας.

Διαχείριση ποιότητας στη μικρή επιχείρηση
Γκούμας, Σπύρος
Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.). Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων (Ι.Μ.Ε.) 2012
 
Οργάνωση παραγωγής
Συλλογικό έργο
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις 2010

Αυτό το βιβλίο θέλει να επεξηγήσει τις σχετικές εργασίες, να ανοίξει τα μάτια των σπουδαστών και των φοιτητών για τις επιχειρησιακές συναρτήσεις και να αποτελέσει ένα βοήθημα για μια επιτυχημένη αυτόνομη επαγγελματική δραστηριότητα καθώς και το εργαλείο για τη σημείωση επιτυχιών της εκάστοτε επιχείρησης.

Ποιοτικός έλεγχος παραγωγής
Παπαργύρης, Αθανάσιος Δ.
Ζήτη 2010

Το παρόν βιβλίο γράφτηκε και να καλύψει τα σημαντικότερα αντικείμενα της θεματικής ενότητας του Ποιοτικού Ελέγχου Παραγωγής και είναι προϊόν σχετικής πολύχρονης βιομηχανικής εμπειρίας, ερευνητικής δραστηριότητας καθώς και διδασκαλίας σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο ανώτατης εκπαίδευσης.

 
Υγιεινή βιομηχανιών, τροφίμων και φαρμάκων
Μπεζιρτζόγλου, Ευγενία
Δίσιγμα 2010

Σε αυτό το σύγγραμμα παρουσιάζονται οι βασικές αρχές της μικροβιολογικής υγιεινής στη βιομηχανία παρασκευής τροφίμων και φαρμάκων καθώς και στοιχεία των αρμοδίων αρχών που εποπτεύουν όλο το εύρος των διαδικασιών ελέγχου.


               Buchhandel   Bowker   Electre  Informazioni Editoriali   Micronet  Nielsen Book Data
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)