Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Έχετε κάποιο σχόλιο; Πείτε μας τη γνώμη σας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011


 

θεματική αναζήτηση

[DDC]
     [600] Εφαρμοσμένες επιστήμες
     [660] Χημική τεχνολογία
       [664] Τροφή - Τεχνολογία
         [664.07] Τροφή - Τεχνολογία - Σπουδή και διδασκαλία
          
 
 
Φυσικές ιδιότητες τροφίμων
Λάζου, Ανδριάνα Ε.
Εκδόσεις Παπαζήση 2019

Οι φυσικές ιδιότητες των τροφίμων είναι πάρα πολύ σπουδαίες καθώς συσχετίζονται άμεσα με την ποιότητα και επηρεάζουν τη συμπεριφορά των τροφίμων κατά την επεξεργασία.

 
Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του
Συλλογικό έργο
Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε. 2018
Τρόφιμα: Έλεγχος ποιότητας, ασφάλεια και μικροβιολογία
Προεστός, Χαράλαμπος
Εκδόσεις Da Vinci 2017

Στις μέρες μας τόσο ο καταναλωτής όσο και οι επιχειρήσεις τροφίμων και οι ελεγκτικοί φορείς ενδιαφέρονται όλο και πιο πολύ σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.

 
Βασικές αρχές μηχανικής τροφίμων
Ζόγκζας, Νικόλαος Π.
Τζιόλα 2017

Περιέχει:
Συστήματα Μονάδων,
ΜΕΡΟΣ Α: ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Εισαγωγή στην Εφαρμοσμένη Θερμοδυναμική, Ο 1ος Θερμοδυναμικός Νόμος, Το Εργαζόμενο Ρευστό, Θερμοδυναμικές Μεταβολές, Ο 2ος Θερμοδυναμικός Νόμος, Η Ψυκτική Μηχανική, Ψυχρομετρία, Καύση,

Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του
Συλλογικό έργο
Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε. 2015

Οι συγγραφείς θεωρούν ότι το βιβλίο αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο, όχι μόνο στους φοιτητές Κτηνιατρικής, αλλά και σε φοιτητές άλλων τμημάτων των ΑΕΙ και ΤΕΙ της Ελλάδας και αντίστοιχων τμημάτων στη Κύπρο, στα οποία διδάσκονται ανάλογα γνωστικά αντικείμενα γαλακτοκομίας με έμφαση στην υγιεινή και ασφάλεια του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων.

 
Αναλυτική χημεία και ενόργανη ανάλυση στον τομέα της διατροφής
Βλάτσιος, Γεώργιος
University Studio Press 2011

Η Αναλυτική Χημεία είναι ίσως ο σπουδαιότερος κλάδος της Χημείας, γιατί αποτελεί την εφαρμογή στην πράξη όλων των θεωρητικών γνώσεων, οι οποίες αναφέρονται στη δομή και συμπεριφορά των φυσικών και τεχνητών υλών.

Φυσικοχημεία τροφίμων
Ριτζούλης, Χρήστος
Τζιόλα 2011

[...] Γραμμένο με βάση την διδακτική και ερευνητική μου εμπειρία από το χώρο της φυσικοχημείας των τροφίμων, ελπίζω ότι το τελικό κείμενο παρέχει το απαιτούμενο βάθος και τη μαθηματική πληρότητα, χωρίς όμως να διακυβεύεται η απλότητα και η προσιτότητα της όλης παρουσίασης.

 
Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικών
Αναγνωστοπούλου, Άννα
Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών 2008

Τα φρούτα και λαχανικά αποτελούν βασικό μέρος του διαιτολογίου του ανθρώπου, λόγω των διαιτητικών ινών, των αντιοξειδωτικών ουσιών, των βιταμινών και των ανόργανων συστατικών που περιέχουν και αποτελούν προστατευτική ασπίδα για την υγεία του ανθρώπου.

Διαγωνισμοί πρόσληψης εκπαιδευτικών Α.Σ.Ε.Π., κλάδος τεχνολόγων τροφίμων - διατροφής
Ομάδα Εκπαιδευτικών - Παιδαγωγών
Πελεκάνος 2004

Περιέχει:
-Ψυχοπαιδαγωγικά θέματα
-Γενική διδακτική
-Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών Multiple choice
-Όλα τα τεθέντα θέματα Α.

 
Διαγωνισμοί πρόσληψης εκπαιδευτικών, κλάδος τεχνολόγων τροφίμων - διατροφής

Πελεκάνος 2003

Ποιοτικός έλεγχος και τεχνολογία αλιευμάτων
Βαρελτζής, Κ. Π.
Σύγχρονη Παιδεία 1999

Η αλματώδης ανάπτυξη της τεχνολογίας των αλιευμάτων και των μεθόδων ποιοτικής αξιολόγησης των προϊόντων αλιείας, δημιούργησε την ανάγκη συγγραφής του βιβλίου αυτού.

 
Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων
Ραμαντάνης, Σπυρίδων
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Αθήνας 1999

Το πόνημα αυτό άρχισε ως "Σημειώσεις τεχνολογίας κρέατος" το έτος 1986. Έκτοτε συνεχίσθηκε και εμπλουτίσθηκε με γενικές "Σημειώσεις τεχνολογίας κρεατοσκευασμάτων" (1986-1987), ειδικές "Σημειώσεις τεχνολογίας παστεριωμένων αλλαντικών" (1996), "Σημειώσεις τεχνολογίας κρέατος και κρεατοσκευασμάτων" (1997), έως ότου λάβει τη σημερινή μορφή του.


               Buchhandel   Bowker   Electre  Informazioni Editoriali   Micronet  Nielsen Book Data
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)