Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Έχετε κάποιο σχόλιο; Πείτε μας τη γνώμη σας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011




Κριτήρια αναζήτησης:
 
[Πρόσωπο = Αρούχ, Αλβέρτος, 1950-2014]
Βρέθηκαν 12 αποτελέσματα σε 1 δευτ.   
Ταξινόμηση με
Αποτελέσματα από 1 μέχρι 12
 
Αρούχ, Αλβέρτος, 1950-2014. Η γεύση της μνήμης : Αναμνήσεις και εξομολογήσεις ενός κριτικού εστιατορίων / Επίκουρος. - 1η έκδ. - Αθήνα : Ίκαρος, 2014. - 268σ. · 21x14εκ.

ISBN 978-960-572-020-9 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 13,00 (Τελ. ενημ: 16/5/2014) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Γαστρονομία [DDC: 641.013]
Συλλογικό έργο. Το μοντέρνο στη σκέψη και τις τέχνες του 20ού αιώνα / Συλλογικό έργο, Αριστείδης Αντονάς, Αλβέρτος Αρούχ, Κωστής Βελώνης, Φαίη Ζήκα, Χρήστος Καρράς, Βάσω Κιντή, Γιώργος Ξηροπαΐδης, Κωνσταντίνος Α. Παπαγεωργίου · επιμέλεια Βάσω Κιντή, Παναγιώτης Τουρνικιώτης, Κώστας Τσιαμπάος. - 1η έκδ. - Αθήνα : Αλεξάνδρεια, 2013. - 246σ. · 21x14εκ.

ISBN 978-960-221-563-0 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 14,84 (Τελ. ενημ: 15/10/2013) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Μοντερνισμός (Τέχνη) [DDC: 709]
Τέχνη, Σύγχρονη [DDC: 709.04]
Αρούχ, Αλβέρτος, 1950-2014. Η νέα ελληνική κουζίνα : Περί της ελληνικότητας του μουσακά, της γαστρονομικής μας ταυτότητας και της ανανέωσής της / Επίκουρος. - 1η έκδ. - Αθήνα : Ίκαρος, 2012. - 253σ. · 21x15εκ.

ISBN 978-960-9527-62-0 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 13,00 (Τελ. ενημ: 20/11/2012) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Γαστρονομία [DDC: 641.013]
Αρούχ, Αλβέρτος, 1950-2014. Οδηγός εστιατορίων 2011 από τον Επίκουρο : Αξιολογικός οδηγός εστιατορίων και ταβερνών Αθήνας και Πειραιά / Επίκουρος. - 1η έκδ. - Αθήνα : Ελευθεροτυπία, 2011. - 217σ. · 21x14εκ.

Διανεμήθηκε μαζί με την εφημερίδα "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" στις 13.3.2011, και στη συνέχεια στα περίπτερα στην τιμή των 4,90 ευρώ.
ISBN 978-960-9487-64-1 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 4,90 (Τελ. ενημ: 14/3/2011) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Κατάλογοι, Εμπορικοί [DDC: 010.029]
Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ. [DDC: 647.95]
Αρούχ, Αλβέρτος, 1950-2014. Comedo ergo sum : Δέκα διάλογοι για το πνεύμα του φαγητού / Επίκουρος. - 1η έκδ. - Αθήνα : Νόβολι, 2011. - 115σ. · 18x12εκ. - (Λέξεις & Γεύσεις)

Πρόλογος: Βάσω Κιντή.
ISBN 978-960-9428-24-8 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 10,60 (Τελ. ενημ: 18/1/2011) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Γαστρονομία [DDC: 641.013]
Revel, Jean - François. Ο γαστρονομικός πολιτισμός από την αρχαιότητα έως σήμερα : Ήδιστον λογόδειπνον / Jean - François Revel, Επίκουρος · μετάφραση Βίκη Ποταμιάνου · επιμέλεια Αναστασία Μωράκη. - 1η έκδ. - Αθήνα : Πολύτροπον, 2008. - 317σ. · 21x14εκ. - (Γαστρονομία και Σκέψη · 2)

Πρόλογος: Δημήτρης Ποταμιάνος
Τίτλος πρωτοτύπου: Culture and Cuisine: A Journey Through the History of Food
ISBN 978-960-6840-15-9 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 26,50 (Τελ. ενημ: 16/12/2008) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Γαστρονομία [DDC: 641.013]
This, Hervé. Μοριακή γαστρονομία : Κατσαρόλες και δοκιμαστικοί σωλήνες / This Hervé, Επίκουρος · μετάφραση Αναστασία Μωράκη. - 1η έκδ. - Αθήνα : Εκδόσεις Πατάκη, 2008. - 518σ. · 21x14εκ. - (Πρακτικοί Οδηγοί)

Πρόλογος: Επίκουρος. Σημειώσεις: Αναστασία Μωράκη.
Γλώσσα πρωτοτύπου: γαλλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Casseroles et éprouvettes
Περιέχει βιβλιογραφία
ISBN 978-960-16-2930-8 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 19,87 (Τελ. ενημ: 12/3/2010) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Γαστρονομία [DDC: 641.013]
Rigotti, Francesca. Η φιλοσοφία στην κουζίνα : Μικρή κριτική του μαγειρικού λόγου / Francesca Rigotti, Επίκουρος · επιμέλεια Αναστασία Μωράκη · μετάφραση Καίτη Μάρακα. - 1η έκδ. - Αθήνα : Πολύτροπον, 2008. - 142σ. · 21x14εκ. - (Γαστρονομία και Σκέψη · 1)

Πρόλογος: Επίκουρος, κριτικός γεύσης.
Γλώσσα πρωτοτύπου: ιταλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: La Filosofia in cucina: Piccola cucina della region culinaria
Περιέχει βιβλιογραφία
ISBN 978-960-8354-93-7 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 15,90 (Τελ. ενημ: 23/5/2008) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Μαγειρική - Φιλοσοφία και θεωρία [DDC: 641.501]
Αρούχ, Αλβέρτος, 1950-2014. Κριτική του γευστικού λόγου : Δοκίμια πάνω στη φιλοσοφία, τέχνη και κουλτούρα του φαγητού / Επίκουρος. - 1η έκδ. - Αθήνα : Κέδρος, 2006. - 248σ. · 21x14εκ.

ISBN 960-04-3338-0, ISBN-13 978-960-04-3338-8 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 14,27 (Τελ. ενημ: 28/7/2010) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Μαγειρική - Φιλοσοφία και θεωρία [DDC: 641.501]
Γαστρονομία [DDC: 641.013]
Αρούχ, Αλβέρτος, 1950-2014. artCuisine : Το φαγητό ως τέχνη / Επίκουρος. - 1η έκδ. - Αθήνα : Imako Media S.A., 2006. - 146σ. · 28x27εκ.

Περιέχει βιβλιογραφία
ISBN 960-87968-1-4, ISBN-13 978-960-87968-1-2 (Σκληρό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 45,86 (Τελ. ενημ: 22/3/2013) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τέχνη - Λευκώματα [DDC: 700.74]
Γαστρονομία [DDC: 641.013]
Αρούχ, Αλβέρτος, 1950-2014. Οικονομική παρωδία : Συλλογή άρθρων που περιγράφουν το πέρασμα της οικονομίας από την κωμωδία στην παρωδία / Αλβέρτος Αρούχ. - Αθήνα : Anubis, 1995. - 357σ. : εικ. · 24x17εκ.

ISBN 960-306-150-6, ISBN-13 978-960-306-150-2 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 16,14 (Τελ. ενημ: 7/1/2011) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Οικονομία - Ελλάς [DDC: 330.495]
Αρούχ, Αλβέρτος, 1950-2014. Οικονομική κωμωδία : Συλλογή άρθρων πάνω στην ελληνική και διεθνή φαντασία και πραγματικότητα / Αλβέρτου Αρούχ. - Αθήνα : Σμπίλιας, [χ.χ.]. - 362σ. · 21x14εκ.

ISBN 960-255-006-6, ISBN-13 978-960-255-006-9 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 9,24 · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Οικονομία - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις [DDC: 330]

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)