Βιβλίο
Τεχνικός αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής
Απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων πιστοποίησης Ι.Ε.Κ.

Συλλογικό έργο
Χρήστος Δούρας
Κωνσταντίνος Κηπουρός
Ευθύμιος Δημητρακόπουλος
Αθήνα
Λεξίτυπον
2019
σ. 266
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-597-144-1
Κυκλοφορεί
Τιμή: 17.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 10-07-2019)
Περίληψη:

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εγχειρίδιο - βοήθημα που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους, τους απόφοιτους καθώς και τους εκπαιδευτικούς της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. "Τεχνικός Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής".

Όπως και το προηγούμενο βιβλίο "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης", σχεδιάστηκε προκειμένου να συμβάλλει στην εμπέδωση των γνώσεων που αποκτήθηκαν από τους μαθητές κατά τη διάρκεια της κατάρτισής τους και να τους βοηθήσει να τεκμηριώσουν με επιτυχία τις γνώσεις τις οποίες απέκτησαν.