Βιβλίο
Τεχνικές ζαχαροπλαστικής και επιδόρπια
Με πάνω από 150 γευστικές συνταγές από την πλέον διάσημη σχολή μαγειρικής στον κόσμο

Laurent Duchene
Bridget Jones
Μετάφραση: Ανδρέας Σοκοδήμος
Αθήνα
Τσιτσιλώνης Α.
Αριθμός Έκδοσης: 1
2005
σ. 3041
Σχήμα: 29χ21
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-8058-34-7
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 80.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 20-12-2013)
Περίληψη:

Με πάνω από 150 γευστικότατες συνταγές για επιδόρπια, από παγωτά μέχρι τούρτες και από επιδόρπια με φρούτα μέχρι πτιφούρ, οι "Τεχνικές ζαχαροπλαστικής και επιδόρπια" της Le Gordon Bleu αποτελούν πολύτιμο οδηγό για τον κάθε μάγειρα και ζαχαροπλάστη. Πλήρως εικονογραφημένο βιβλίο, με οδηγίες και φωτογραφίες που απεικονίζουν βήμα προς βήμα την κάθε τεχνική και συνταγή, από την πιο απλή ως την πλέον σύνθετη, οδηγεί τον αναγνώστη στο να δημιουργήσει γευστικά και εντυπωσιακά επιδόρπια για κάθε περίσταση.
[...]