Βιβλίο
Ψάρια του αλμυρού και του γλυκού νερού

Ηλίας Μαμαλάκης
Tony Sarcina
Επιμέλεια: Ηλίας Μαμαλάκης
Επιμέλεια: Νένα Ισμυρνόγλου
Φωτογράφος: Γιώργος Δρακόπουλος
Αθήνα
DeAgostini Hellas
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 53
Σχήμα: 29χ23
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-416-479-0
Ευκολία στην Κουζίνα 73
Σημειώσεις: Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας: 26.7.2006. Κυκλοφόρησε στα περίπτερα στην τιμή των 5,95 ευρώ.
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία
Περίληψη:

Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας πρωταγωνιστεί το ψάρι, βασική πηγή πρωτεϊνών για τον ανθρώπινο οργανισμό. Και είναι πράγματι απαραίτητο, καλές μου φίλες, η διατροφή μας να περιλαμβάνει πολύ ψάρι, ώστε να εξοικειώσουμε και τα παιδιά μας με τη γεύση του. [...] Το βιβλίο αυτό θα σας δώσει ευφάνταστες συνταγές που θα νοστιμίσουν και τα πιο ταπεινά ψάρια.

Καλή σας επιτυχία!
Ηλίας Μαμαλάκης