Βιβλίο
Στην κουζίνα με τον Μπουρνταίν
Οι συνταγές μαγειρικής του Λε Αλ

Άντονυ Μπουρνταίν
Μετάφραση: Κώστας Φιλιππάκης
Ζοζέ Ντε Μιρέλλες
Φιλίπ Λαζονί
Φωτογράφος: Ρόμπερτ Ντισκαλφανί
Αθήνα
Νάρκισσος
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 308
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-8239-40-1
Γλώσσα πρωτοτύπου: γαλλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Les Halles Cookbook
Σημειώσεις: Συμμετέχουν οι Ζοζέ ντε Μιρέλλες & Φιλίπ Λαζονί. Οι φωτογραφίες είναι του Ρόμπερτ Ντισκαλφάνι.
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 27.87€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 12-06-2018)
Περίληψη:

Οι συνταγές του Άντονυ Μπουρνταίν στο εστιατόριο του, Λε Αλ, στη Νέα Υόρκη.
Ο αιρετικός μάγειρας παρουσιάζει με τον δικό του απολαυστικό τρόπο τις συνταγές που τον έκαναν διάσημο σε όλο τον κόσμο. Παραθέτει επίσης με αμεσότητα και χιούμορ, ένα βασικό οδηγό μαγειρικής συμπεριφοράς με τους δικούς του δημιουργικούς, αντισυμβατικούς, αλλά και ιδιοφυείς κανόνες. Ο Μπουρνταίν σε μεγάλα κέφια και στο δικό του περιβάλλον, μαγειρεύει με σας και για σας, με τον πιο απλό τρόπο, κάνοντας καθημερινή την υψηλή μαγειρική.

Κριτικές - Παρουσιάσεις: