Βιβλίο
Les herbes et plantes aromatiques dans la cuisine
Un choix diététique et gastronomique de remèdes naturels

Maria Psilakis
Nikos Psilakis
Μετάφραση: Camille Froment
Φωτογράφος: Nikos Psilakis
Ηράκλειο Κρήτης
Εκδόσεις ΚΑΡΜΑΝΩΡ
2002
σ. 223
Σχήμα: 24χ16
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-7448-42-2
Γλώσσα πρωτοτύπου: ελληνικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Τα βότανα στην κουζίνα: Μαγειρική με επιλογές από το φαρμακείο της φύσης
Σημειώσεις: Avec 255 recettes.
Περιέχει Βιβλιογραφία
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 9.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 30-08-2007)
Περίληψη: