Βιβλίο
Επιμέλεια: Kay Halsey
Μετάφραση: Ιωάννα Παραβάλου
Αθήνα
Ελευθερουδάκης
Αριθμός Έκδοσης: 1
2007
σ. 64
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Vegetables
Le Cordon Bleu - Σπιτική Συλλογή
Σημειώσεις: Συνέκδοση: Tandem Verlag GmbH (ISBN: 978-3-8331-4094-5).
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Εξαντλημένο
Τιμή: 6.09€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 04-10-2007)
Λαχανικά
Επιμέλεια: Kay Halsey
Μετάφραση: Ιωάννα Παραβάλου
Αθήνα
Ελευθερουδάκης
Αριθμός Έκδοσης: 1
2007
σ. 64
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Vegetables
Le Cordon Bleu - Σπιτική Συλλογή
Σημειώσεις: Συνέκδοση: Tandem Verlag GmbH (ISBN: 978-3-8331-4094-5).
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Εξαντλημένο
Τιμή: 6.09€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 04-10-2007)
Περίληψη:
Ως συνοδευτικό ή ως κύριο γεύμα, τίποτα δεν είναι πιο γευστικό και πιο απολαυστικό από ένα πιάτο φτιαγμένο με τα πιο φρέσκα λαχανικά εποχής. Αυτή η συλλογή γευστικών συνταγών, που επινοήθηκε μέσα στις κουζίνες της Cordon Bleu, περιλαμβάνει απολαύσεις όπως χαβιάρι μελιτζάνας και κλασικό σπαράγγι με ολλανδέζικη σάλτσα. Οι σεφ της Cordon Bleu σας δίνουν μερικές από τις πιο φίνες και ευφάνταστες προτάσεις τους.
Ως συνοδευτικό ή ως κύριο γεύμα, τίποτα δεν είναι πιο γευστικό και πιο απολαυστικό από ένα πιάτο φτιαγμένο με τα πιο φρέσκα λαχανικά εποχής. Αυτή η συλλογή γευστικών συνταγών, που επινοήθηκε μέσα στις κουζίνες της Cordon Bleu, περιλαμβάνει απολαύσεις όπως χαβιάρι μελιτζάνας και κλασικό σπαράγγι με ολλανδέζικη σάλτσα. Οι σεφ της Cordon Bleu σας δίνουν μερικές από τις πιο φίνες και ευφάνταστες προτάσεις τους.
Θέματα: