Βιβλίο
Σοκολάτα

Επιμέλεια: Kay Halsey
Μετάφραση: Τέση Δαφερέρα
Αθήνα
Ελευθερουδάκης
Αριθμός Έκδοσης: 1
2007
σ. 64
Σχήμα: 24χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Chocolate
Le Cordon Bleu - Σπιτική Συλλογή
Σημειώσεις: Συνέκδοση: Tandem Verlag GmbH (ISBN: 978-3-8331-4095-2).
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Εξαντλημένο
Τιμή: 6.09€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 04-10-2007)
Περίληψη:

Παραδοθείτε στη λαχταριστή και πλούσια γεύση των υπέροχων σοκολατένιων πιάτων, που έχουν, ειδικά για σας, δημιουργήσει οι Σεφ της σχολής Le Cordon Bleu. Οι προτεινόμενες συνταγές συνδυάζουν την εξαίσια σοκολάτα, στα πιο σωστά ταιριασμένα "φλερτ" θα μπορούσαμε να πούμε: όπως φράουλες βυθισμένες σε σοκολάτα, το ζεστό σοκολατένιο ε��ιδόρπιο με κρέμα από φρέσκα φιστίκια, αλλά και οι απαλές σοκολατένιες τρούφες με ρούμι.