Βιβλίο
Ζυμαρικά

Επιμέλεια: Kay Halsey
Μετάφραση: Ντίνα Γεωργούλα
Αθήνα
Ελευθερουδάκης
Αριθμός Έκδοσης: 1
2007
σ. 64
Σχήμα: 24χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Pasta
Le Cordon Bleu - Σπιτική Συλλογή
Σημειώσεις: Συνέκδοση: Tandem Verlag GmbH (ISBN: 978-3-8331-4096-9).
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Εξαντλημένο
Τιμή: 6.09€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 04-10-2007)
Περίληψη:

Από τις ταλιατέλες με μανιτάρια, ως τα ραβιόλια με γέμιση κολοκυθάς, η σειρά Le Cordon Bleu παρουσιάζει εδώ κάποια πιάτα ξεχωριστής νοστιμιάς, που μπορείτε να φτιάξετε με βάση το πιο διάσημο και εξαιρετικά ευέλικτο ιταλικό προϊόν, τα ζυμαρικά. Η πρωτότυπη σέρα γα τη σπιτική μαγειρική σας δείχνει τον τρόπο να τα παρασκευάσετε μόνοι σας και να τα συνδυάσετε με τα πιο εκλεπτυσμένα και φρέσκα μεσογειακά προϊόντα για το πιο γευστικό αποτέλεσμα.