Βιβλίο
Επιμέλεια: Kay Halsey
Μετάφραση: Ιωάννα Παραβάλου
Αθήνα
Ελευθερουδάκης
Αριθμός Έκδοσης: 2
2009
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 2007
σ. 64
Σχήμα: 24χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Seafood
Le Cordon Bleu - Σπιτική Συλλογή
Σημειώσεις: Συνέκδοση: Tandem Verlag GmbH. (ISBN: 978-3-8331-4100-3).
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 8.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 04-10-2007)
Θαλασσινά
Επιμέλεια: Kay Halsey
Μετάφραση: Ιωάννα Παραβάλου
Αθήνα
Ελευθερουδάκης
Αριθμός Έκδοσης: 2
2009
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 2007
σ. 64
Σχήμα: 24χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Seafood
Le Cordon Bleu - Σπιτική Συλλογή
Σημειώσεις: Συνέκδοση: Tandem Verlag GmbH. (ISBN: 978-3-8331-4100-3).
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 8.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 04-10-2007)
Περίληψη:
Ένα από τα πιο υγιεινά και νόστιμα φαγητά, τα φρέσκα θαλασσινά, μαγειρεμένα καλά, είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής. Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει τα πιο απλά πιάτα με θαλασσινά, όπως φρέσκα στρείδια με σάλτσα, μια παραδοσιακή μπουγιαμπέσα και ένα όμορφο ψάρι με μάραθο σε λαδόκολλα. Υπάρχει, επίσης, ένα πλήρες φωτογραφικό τμήμα του σεφ στο βιβλίο, που σας εισάγει με εύκολα βήματα στις τεχνικές από το φιλετάρισμα μέχρι το σιγοβράσιμο.
Ένα από τα πιο υγιεινά και νόστιμα φαγητά, τα φρέσκα θαλασσινά, μαγειρεμένα καλά, είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής. Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει τα πιο απλά πιάτα με θαλασσινά, όπως φρέσκα στρείδια με σάλτσα, μια παραδοσιακή μπουγιαμπέσα και ένα όμορφο ψάρι με μάραθο σε λαδόκολλα. Υπάρχει, επίσης, ένα πλήρες φωτογραφικό τμήμα του σεφ στο βιβλίο, που σας εισάγει με εύκολα βήματα στις τεχνικές από το φιλετάρισμα μέχρι το σιγοβράσιμο.