Βιβλίο
Εύη Λ. Βουτσινά
Φωτογράφος: Κωνσταντίνος Καφίρης
Αθήνα
Εκδόσεις Καστανιώτη
Αριθμός Έκδοσης: 5
2007
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 1998
σ. 142
Σχήμα: 22χ22
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-03-4609-1
ISBN Σετ 960-03-4610-0
Α/Α Τόμου: 4
Αριθμός Τόμων: 4
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 15.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 22-10-2008)
Γεύση ελληνική
Παστά, καπνιστά, λιόκαυτα, ελιές, τουρσιά, τυριά, γαλακτερά
Παστά, καπνιστά, λιόκαυτα, ελιές, τουρσιά, τυριά, γαλακτερά
Εύη Λ. Βουτσινά
Φωτογράφος: Κωνσταντίνος Καφίρης
Αθήνα
Εκδόσεις Καστανιώτη
Αριθμός Έκδοσης: 5
2007
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 1998
σ. 142
Σχήμα: 22χ22
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-03-4609-1
ISBN Σετ 960-03-4610-0
Α/Α Τόμου: 4
Αριθμός Τόμων: 4
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 15.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 22-10-2008)
Περίληψη:
O μαγικός κόσμος των φυσικά συντηρημένων τροφίμων με "Γεύση Eλληνική", η αποθέωση της φαντασίας, της ευρηματικότητας, ένα μάθημα που αφορά όλους εμάς που μετατρέπουμε τον "ωραίο" μας κόσμο σε σκουπίδια. Mια ιστορία με γευστικά hit που αρχίζει έτσι: "Παίρνετε τις πράσινες ντομάτες που μένουν στα φυτά όταν κρυώσει ο καιρός και δεν ωριμάζουν πια και τις κάνετε τουρσάκι..." Eύκολα (και δυσκολότερα) πράγματα που φτιάχνονται και μπαίνουν σε γυαλάκια, που κρεμιούνται και στολίζουν τις μοντέρνες κουζίνες, γεμίζουν τα τραπέζια και τις καρδιές με περηφάνια.
O μαγικός κόσμος των φυσικά συντηρημένων τροφίμων με "Γεύση Eλληνική", η αποθέωση της φαντασίας, της ευρηματικότητας, ένα μάθημα που αφορά όλους εμάς που μετατρέπουμε τον "ωραίο" μας κόσμο σε σκουπίδια. Mια ιστορία με γευστικά hit που αρχίζει έτσι: "Παίρνετε τις πράσινες ντομάτες που μένουν στα φυτά όταν κρυώσει ο καιρός και δεν ωριμάζουν πια και τις κάνετε τουρσάκι..." Eύκολα (και δυσκολότερα) πράγματα που φτιάχνονται και μπαίνουν σε γυαλάκια, που κρεμιούνται και στολίζουν τις μοντέρνες κουζίνες, γεμίζουν τα τραπέζια και τις καρδιές με περηφάνια.
Κριτικές - Παρουσιάσεις:
Νταϊάνα Κόχυλα | Για υποψήφιους σεφ | "Τα Νέα"/ "Βιβλιοδρόμιο" | 6/3/2010 |