Βιβλίο
Υγιεινά και νόστιμα

Σοφία Σκούρα
Επιμέλεια: Βάσια Χριστοφόρου
Φωτογράφος: Γιώργος Δρακόπουλος
Φωτογράφος: Μάρα Καλτσούνη
Ευθύνη Σειράς: Σοφία Σκούρα
Αθήνα
Φυτράκης Α.Ε.
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 83
Σχήμα: 20χ20
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-535-545-6
Τα Καλύτερα της Ελληνικής Κουζίνας από τη Σοφία Σκούρα
Σημειώσεις: Εκτέλεση συνταγών: Βάσια Χριστοφόρου. Ειδική έκδοση των εκδόσεων "Φυτράκη" για τον "Ελεύθερο Τύπο". Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" στις 2.2.2008.
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Περίληψη:

Σε μια εποχή όπου οι εύκολες, νόστιμες αλλά ανθυγιεινές λύσεις τείνουν να γίνουν καθημερινότητα, το βιβλίο αυτό έρχεται να αντιπροτείνει απολαυστικές και ταυτόχρονα υγιεινές, ισορροπημένες συνταγές.

Φρέσκα υλικά εποχής, ελαιόλαδο και μυρωδικά συνθέτουν ελαφριά και νόστιμα πιάτα για όλους εσάς που δεν κάνετε παραχωρήσεις στην υγεία σας -αλλά ούτε και στη γεύση!

Οδηγός μας στο ταξίδι της γεύσης η Σοφία Σκούρα, πρωτοπόρος στον τομέα της μαγειρικής, ιδρύτρια της Οικοκυρικής Σχολής Ρόδου και καθηγήτρια οικιακής οικονομίας στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία σχεδόν μια ολόκληρη ζωή. Τα εργαστήρια στις Σχολές της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας υπήρξαν τόπος δημιουργίας για τη Σοφία Σκούρα και τις φοιτήτριές της και εκεί δοκιμάστηκαν στην πράξη όλες οι συνταγές που έχει συμπεριλάβει στα βιβλία της. [...]