Βιβλίο
Στέλιος Παρλιάρος
Επιμέλεια: Βασίλης Μηνακάκης
Επιμέλεια: Αλίκη Σαλίμπα
Επιμέλεια: Νέλη Σιγάλα
Φωτογράφος: Άλκης Καλούδης
Αθήνα
Η Καθημερινή
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 159
Σχήμα: 24χ20
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6782-27-5
Βιβλιοθήκη Γεύσης: Μαθήματα Γλυκιάς Αλχημείας 11
Σημειώσεις: Επιμέλεια συνταγών: Καλλιόπη Πατέρα, Άγγελος Ρέντουλας. Ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας: 23.5.2008.
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 6.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 17-05-2012)
Πρωτότυπες και δημιουργικές
Στέλιος Παρλιάρος
Επιμέλεια: Βασίλης Μηνακάκης
Επιμέλεια: Αλίκη Σαλίμπα
Επιμέλεια: Νέλη Σιγάλα
Φωτογράφος: Άλκης Καλούδης
Αθήνα
Η Καθημερινή
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 159
Σχήμα: 24χ20
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6782-27-5
Βιβλιοθήκη Γεύσης: Μαθήματα Γλυκιάς Αλχημείας 11
Σημειώσεις: Επιμέλεια συνταγών: Καλλιόπη Πατέρα, Άγγελος Ρέντουλας. Ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας: 23.5.2008.
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 6.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 17-05-2012)
Περίληψη:
70 γλυκές και λαχταριστές προτάσεις με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου.
"Η ζαχαροπλαστική είναι η τέχνη μου και η τέχνη μου ο τρόπος να επικοινωνώ με τους ανθρώπους. Είναι μια εμπειρία που μου αρέσει να τη μοιράζομαι. Ένα ταξίδι που δεν έχει τέλος."
70 γλυκές και λαχταριστές προτάσεις με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου.
"Η ζαχαροπλαστική είναι η τέχνη μου και η τέχνη μου ο τρόπος να επικοινωνώ με τους ανθρώπους. Είναι μια εμπειρία που μου αρέσει να τη μοιράζομαι. Ένα ταξίδι που δεν έχει τέλος."
Θέματα: