Βιβλίο
Silvia Fabbri
Μετάφραση: Γιώργος Κασαπίδης
Εικονογράφηση: Agostino Traini
Αθήνα
Modern Times
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 16
Σχήμα: 29χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-691-207-8
Γλώσσα πρωτοτύπου: ιταλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Come nasce: Il cioccolato
Εκπαιδευτικά Αυτοκολλητάκια 121
Εικονογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 6.06€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 23-10-2008)
Η σοκολάτα
Silvia Fabbri
Μετάφραση: Γιώργος Κασαπίδης
Εικονογράφηση: Agostino Traini
Αθήνα
Modern Times
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 16
Σχήμα: 29χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-691-207-8
Γλώσσα πρωτοτύπου: ιταλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Come nasce: Il cioccolato
Εκπαιδευτικά Αυτοκολλητάκια 121
Εικονογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 6.06€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 23-10-2008)
Περίληψη:
Οι λαχταριστές σοκολάτες που βλέπουμε στα ράφια των σούπερ μάρκετ έχουν μεγάλη ιστορία.
Μάθετε πώς παρασκευάζεται η σοκολάτα από τους καρπούς των κακαόδεντρων και πώς αποκτά ξεχωριστή γεύση με την προσθήκη διάφορων υλικών, όπως ξηρών καρπών. Μμμ... Τι νοστιμιά!
Οι λαχταριστές σοκολάτες που βλέπουμε στα ράφια των σούπερ μάρκετ έχουν μεγάλη ιστορία.
Μάθετε πώς παρασκευάζεται η σοκολάτα από τους καρπούς των κακαόδεντρων και πώς αποκτά ξεχωριστή γεύση με την προσθήκη διάφορων υλικών, όπως ξηρών καρπών. Μμμ... Τι νοστιμιά!