Βιβλίο
Η σοκολάτα

Silvia Fabbri
Μετάφραση: Γιώργος Κασαπίδης
Εικονογράφηση: Agostino Traini
Αθήνα
Modern Times
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 16
Σχήμα: 29χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-691-207-8
Γλώσσα πρωτοτύπου: ιταλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Come nasce: Il cioccolato
Εκπαιδευτικά Αυτοκολλητάκια 121
Εικονογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 6.06€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 23-10-2008)
Περίληψη:

Οι λαχταριστές σοκολάτες που βλέπουμε στα ράφια των σούπερ μάρκετ έχουν μεγάλη ιστορία.
Μάθετε πώς παρασκευάζεται η σοκολάτα από τους καρπούς των κακαόδεντρων και πώς αποκτά ξεχωριστή γεύση με την προσθήκη διάφορων υλικών, όπως ξηρών καρπών. Μμμ... Τι νοστιμιά!