Βιβλίο
Η ελιά
Ποικιλίες, καλλιέργεια, προϊόντα

Adriano Del Fabro
Μετάφραση: Βασίλης Περάκης
Επιμέλεια: Μαριάννα Ψύχαλου
Αθήνα
Ψύχαλος
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 103
Σχήμα: 20χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-8455-57-3
Γλώσσα πρωτοτύπου: ιταλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Coltivare l'olivo e utilizzarne i frutti
Περιέχει Βιβλιογραφία
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 13.63€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 22-09-2010)
Περίληψη:

Από τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών της, η ελιά έχει τις δικές της καλλιεργητικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει μια ικανοποιητική και ποιοτική σοδιά. Στον μικρό οδηγό με τίτλο "Η Ελιά" καταγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με:
- Τις ποικιλίες
- Τον πολλαπλασιασμό
- Το κλάδεμα
- Τη λίπανση
- Τις καλλιεργητικές φροντίδες
- Τη φυτοπροστασία
- Τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών
- Την παραγωγή ελαιόλαδου

Και για τους καλοφαγάδες καλλιεργητές, στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου παρατίθονται υπέροχες συνταγές για σπιτικές ελιές και μεσογειακά πιάτα με ελαιόλαδο.