Βιβλίο
Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής
Για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες

Hermann Gruner
Reinhold Metz
Μετάφραση: Μαργαρίτα Βούλγαρη
Επιμέλεια: Γιάννης Χατήρης
Αθήνα
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Αριθμός Έκδοσης: 2
2008
σ. 114
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-331-435-6
Γλώσσα πρωτοτύπου: γερμανικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Der Junge Koch: Die Junge Kochin
Α/Α Τόμου: 1
Κυκλοφορεί
Τιμή: 12.23€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 12-02-2010)
Περίληψη:

Το βιβλίο αυτό, εκτός από εργαλείο παροχής γνώσεων είναι και ένα βασικό εγχειρίδιο που χρησιμεύει στην ακόλουθη επαγγελματική πορεία του αρτοποιού και ζαχαροπλάστη. Περιλαμβάνει 650 συνταγές, αναλυτικό γλωσσάριο ορολογίας καθώς και σαφή περιγραφή και απεικόνιση των βημάτων της κάθε εργασίας.