Βιβλίο
Μαριάν Μανιέ - Μορένο
Μετάφραση: Εύη Γεροκώστα
Φωτογράφος: Φρεντερίκ Λικανό
Αθήνα
Μεταίχμιο
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 256
Σχήμα: 25χ20
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-455-592-5
Γλώσσα πρωτοτύπου: γαλλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Mon cours de cuisine: La pâtisserie
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Εξαντλημένο
Τιμή: 20.39€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 18-05-2009)
Οι βασικές συνταγές μου: Ζαχαροπλαστική
70 εικονογραφημένες συνταγές βήμα βήμα
70 εικονογραφημένες συνταγές βήμα βήμα
Μαριάν Μανιέ - Μορένο
Μετάφραση: Εύη Γεροκώστα
Φωτογράφος: Φρεντερίκ Λικανό
Αθήνα
Μεταίχμιο
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 256
Σχήμα: 25χ20
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-455-592-5
Γλώσσα πρωτοτύπου: γαλλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Mon cours de cuisine: La pâtisserie
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Βραβεία:
Εξαντλημένο
Τιμή: 20.39€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 18-05-2009)
Περίληψη:
Πώς τα κέικ σας δεν θα γίνουν λάσπη; Πώς η σαντιγί σας θα είναι αφράτη σαν του ζαχαροπλαστείου; Πώς να φτιάξετε μια μους όνειρο;
Σε αυτά και σε πολλά ακόμα ερωτήματα απαντά αυτό το βιβλίο μέσα από φωτογραφίες που συνοδεύουν τα βασικά στάδια κάθε συνταγής.
Περιλαμβάνει βασικές συνταγές ζαχαροπλαστικής για αρχάριους καθώς και τα καλύτερα γαλλικά και αγγλοσαξονικά γλυκά για τους πιο προχωρημένους.
Πώς τα κέικ σας δεν θα γίνουν λάσπη; Πώς η σαντιγί σας θα είναι αφράτη σαν του ζαχαροπλαστείου; Πώς να φτιάξετε μια μους όνειρο;
Σε αυτά και σε πολλά ακόμα ερωτήματα απαντά αυτό το βιβλίο μέσα από φωτογραφίες που συνοδεύουν τα βασικά στάδια κάθε συνταγής.
Περιλαμβάνει βασικές συνταγές ζαχαροπλαστικής για αρχάριους καθώς και τα καλύτερα γαλλικά και αγγλοσαξονικά γλυκά για τους πιο προχωρημένους.
Θέματα:
Κριτικές - Παρουσιάσεις:
Λεονί Σταφυλά | Κάντε τραπέζι στους φίλους σας με πινελιές φαντασίας | "Τα Νέα"/ "Βιβλιοδρόμιο" | 6/3/2010 |