Βιβλίο
Το εγχειρίδιο του καφέ
Τα μυστικά του barista

Χρήστος Μανουσίδης
Αθήνα
Ψύχαλος
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 212
Σχήμα: 24χ15
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-8455-65-8
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 16.66€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 08-09-2010)
Περίληψη:

Στο Εγχειρίδιο του Καφέ θα μάθετε ότι θα θέλατε να γνωρίζετε γύρω από το αγαπημένο σας προϊόν. Από τα μυστικά της καλλιέργειάς του, την επεξεργασία του μέχρι τον τρόπο σερβιρίσματος και τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου cafe.
Το βιβλίο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες στο χώρο του καφέ όσο και σε καταναλωτές που είναι λάτρεις του καλού καφέ.

Το βιβλίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων
Ιστορία του καφέ
Καλλιέργεια-συγκομιδή-επεξεργασία-διαλογή
Τρόποι παρασκευής όλων των ειδών καφέ
Ειδικό αφιέρωμα στον Espresso
Η τέχνη του Barista
Latte art
Μηχανές καφέ
Συμβουλές για καταστήματα cafe
Συμβουλές για bar

Κριτικές - Παρουσιάσεις:
ΔειπνητήςΈναν καφέεεεε..."Ελευθεροτυπία"10/7/2010