Βιβλίο
Michel Roux
Μετάφραση: Μαρίτα Τραγούτση
Φωτογράφος: Martin Brigdale
Αθήνα
Le Monde / Les Livres du Tourisme
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 304
Σχήμα: 22χ17
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-8382-15-2
Γλώσσα πρωτοτύπου: γαλλικά
Διάσημοι Chefs του Κόσμου
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Εξαντλημένο
Τιμή: 25.24€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 09-09-2010)
Ζύμες
Αλμυρές & γλυκές
Αλμυρές & γλυκές
Michel Roux
Μετάφραση: Μαρίτα Τραγούτση
Φωτογράφος: Martin Brigdale
Αθήνα
Le Monde / Les Livres du Tourisme
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 304
Σχήμα: 22χ17
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-8382-15-2
Γλώσσα πρωτοτύπου: γαλλικά
Διάσημοι Chefs του Κόσμου
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Εξαντλημένο
Τιμή: 25.24€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 09-09-2010)
Περίληψη:
Ευκολοδιάβαστο και περιγραφικό, το βιβλίο "Ζύμες, αλμυρές & γλυκές" παρουσιάζει ποικίλες συνταγές, από περίφημες κλασικές μέχρι σύγχρονες ιδέες, όλες με πολύ απλό τρόπο, που θα βοηθήσουν κάθε επίδοξο μάγειρα.
Στην αρχή κάθε κεφαλαίου παρουσιάζεται βήμα προς βήμα ο τρόπος παρασκευής της ζύμης και στη συνέχεια ακολουθούν γλυκές και αλμυρές δημιουργίες με κάθε ζύμη. Στο τέλος του βιβλίου θα βρείτε όλες τις βασικές συνταγές που περιλαμβάνονται σ' αυτό, καθώς και ένα ευρετήριο και ένα γλωσσάρι που θα σας διευκολύνει στην περιήγησή σας σε όλο το βιβλίο.
Όλες οι ζύμες σε ένα βιβλίο που θα σας εντυπωσιάσει και θα σας χαρίσει αξέχαστες γεύσεις.
Ζύμες που θα βρείτε: ζύμη σφολιάτας, για pate, για τάρτες, για brioche, για croissant, για choux, για pizza, για φύλλο κρούστας και άλλες.
Ευκολοδιάβαστο και περιγραφικό, το βιβλίο "Ζύμες, αλμυρές & γλυκές" παρουσιάζει ποικίλες συνταγές, από περίφημες κλασικές μέχρι σύγχρονες ιδέες, όλες με πολύ απλό τρόπο, που θα βοηθήσουν κάθε επίδοξο μάγειρα.
Στην αρχή κάθε κεφαλαίου παρουσιάζεται βήμα προς βήμα ο τρόπος παρασκευής της ζύμης και στη συνέχεια ακολουθούν γλυκές και αλμυρές δημιουργίες με κάθε ζύμη. Στο τέλος του βιβλίου θα βρείτε όλες τις βασικές συνταγές που περιλαμβάνονται σ' αυτό, καθώς και ένα ευρετήριο και ένα γλωσσάρι που θα σας διευκολύνει στην περιήγησή σας σε όλο το βιβλίο.
Όλες οι ζύμες σε ένα βιβλίο που θα σας εντυπωσιάσει και θα σας χαρίσει αξέχαστες γεύσεις.
Ζύμες που θα βρείτε: ζύμη σφολιάτας, για pate, για τάρτες, για brioche, για croissant, για choux, για pizza, για φύλλο κρούστας και άλλες.
Θέματα:
Κριτικές - Παρουσιάσεις:
Δειπνητής | Ζυμωμένες με τον χρόνο | "Ελευθεροτυπία" | 31/7/2010 |
Λεονί Σταφυλά | Κάντε τραπέζι στους φίλους σας με πινελιές φαντασίας | "Τα Νέα"/ "Βιβλιοδρόμιο" | 6/3/2010 |
Δημήτρης Αντωνόπουλος | 4 προτάσεις για... βιβλιο-φαγία | Περιοδικό "Αθηνόραμα" | 14/1/2010 |