Βιβλίο
Ταπεράκι στο γραφείο

Ελένη Ψυχούλη
Φωτογράφος: Παύλος Τσοκούνογλου
Ευθύνη Σειράς: Νανά Δαρειώτη
Αθήνα
Άλτερ Εγκο Μ.Μ.Ε. Α.Ε.
Αριθμός Έκδοσης: 1
2011
σ. 79
Σχήμα: 23χ19
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-469-955-1
Βήμα Gourmet · Τετράδια Κουζίνας
Σημειώσεις: Ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας: 6.5.2011.
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 4.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 09-06-2011)
Περίληψη:

Ήρθε ο καιρός που το ταπεράκι έγινε μόδα και, μάλιστα, παγκόσμια. Αυτό συνέβη για παραπάνω από έναν λόγους: από τη μία το οικονομικό στρίμωγμα που δεν επιτρέπει πια στους περισσότερους την πολυτέλεια του ντελίβερι ή το γρήγορο πέρασμα από το κοντινότερο εστιατόριο και από την άλλη το γεγονός ότι καταλάβαμε πως το έτοιμο φαγητό βλάπτει σοβαρά τη φόρμα μας.

Έχουμε αρχίσει πλέον να νοιαζόμαστε για την ποιότητα και ξέρουμε πως τόσο οι μύες του σώματος όσο και αυτοί του μυαλού χρειάζονται τη φροντίδα τους.

Τέρμα τα τρανς λιπαρά, τα τηγανητά, τα χημικά, οι πίτσες που ξεχειλίζουν λιωμένα, αγνώστου προελεύσεως, τυριά. Η Ελένη Ψυχούλη, με 30 συνταγές, μας προτρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη της διατροφής μας και να εθιστούμε στο ποιοτικό φαγητό, που επιπλέον έχει το προσόν πως δεν είναι ακριβό.