Βιβλίο
Τρόφιμα
Είδη, ποιότητα, εμπόριο

Συλλογικό έργο
Reinhard Lobbert
Dietlind Hanrieder
Ulrike Berges
Joachim Beck
Μετάφραση: Παναγιώτα Ψαλλίδα
Επιμέλεια: Γεώργιος Αγγελούσης
Αθήνα
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Αριθμός Έκδοσης: 1
2010
σ. 472
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-331-472-1
Γλώσσα πρωτοτύπου: γερμανικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Lebensmittel, Waren, Qualitaten, Trends
Περιέχει Βιβλιογραφία
Κυκλοφορεί
Τιμή: 37.28€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 05-01-2012)
Περίληψη:

Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει συνοπτικά τα τρόφιμα και τα είδη διατροφής. Ασχολείται διεξοδικά με ζητήματα της ποιότητας των τροφίμων και της προστασίας του καταναλωτή.

Η εύχρηστη διάρθρωση και παρουσίαση των τροφίμων κάνει την ύλη του βιβλίου πιο κατανοητή. Παρουσιάζονται 500 εικόνες και 4.600 ειδικοί όροι στο ευρετήριο όρων.

Παρουσιάζονται επίσης διαφορετικές απόψεις για κάθε θέμα και παρουσιάζονται και αμφιλεγόμενα προϊόντα μέσω των τάσεων της εποχής μας επιμένοντας πάντα στην ποιότητα των τροφίμων.

Θέματα: