Βιβλίο
Εμμανουήλ Χατζηανδρέου
Φωτογράφος: Στηβ Πέιντερ
Αθήνα
Τερζόπουλος Βιβλία
Αριθμός Έκδοσης: 1
2012
σ. 178
Σχήμα: 26χ22
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6838-26-2
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: How to Make Bread
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 24.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 17-04-2012)
Πεντανόστιμα ψωμιά
Συνταγές για ψωμιά με μαγιά, με προζύμι ή σόδας και διάφορα αρτοπαρασκευάσματα
Συνταγές για ψωμιά με μαγιά, με προζύμι ή σόδας και διάφορα αρτοπαρασκευάσματα
Εμμανουήλ Χατζηανδρέου
Φωτογράφος: Στηβ Πέιντερ
Αθήνα
Τερζόπουλος Βιβλία
Αριθμός Έκδοσης: 1
2012
σ. 178
Σχήμα: 26χ22
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6838-26-2
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: How to Make Bread
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 24.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 17-04-2012)
Περίληψη:
Όσοι ασχολούνται με την μαγειρική, ανακαλύπτουν ξανά τις χαρές του σπιτικού ψωμιού. Με αυτές τις απλές, βήμα-προς-βήμα συνταγές από τον αναγνωρισμένο και βραβευμένο δάσκαλο αρτοποιίας Εμμανουήλ Χατζηανδρέου, θα διαπιστώσετε πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε ψωμί και την ικανοποίηση που σας προσφέρει η παρασκευή του στο σπίτι.
Όσοι ασχολούνται με την μαγειρική, ανακαλύπτουν ξανά τις χαρές του σπιτικού ψωμιού. Με αυτές τις απλές, βήμα-προς-βήμα συνταγές από τον αναγνωρισμένο και βραβευμένο δάσκαλο αρτοποιίας Εμμανουήλ Χατζηανδρέου, θα διαπιστώσετε πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε ψωμί και την ικανοποίηση που σας προσφέρει η παρασκευή του στο σπίτι.