Βιβλίο
Επιστήμη και τεχνολογία γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων

Χρήστος Κεχαγιάς
Ευσταθία Τσάκαλη
Αθήνα
Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών
2017
σ. 464
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-578-02-96
Κυκλοφορεί
Τιμή: 29.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 23-04-2019)
Περίληψη:

Το βιβλίο "Επιστήμη και τεχνολογία γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων" έχει γραφεί για να καλύψει τις ανάγκες φοιτητών που σπουδάζουν σε επιστήμες σχετικές με τα τρόφιμα, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Κατά τη συγγραφή του κατεβλήθη προσπάθεια να δοθούν όσο γίνεται πιο απλά οι βασικές γνώσεις για το γάλα, για να δημιουργηθεί το κατάλληλο υπόβαθρο για την παρακολούθηση της τεχνολογίας του γάλακτος, της ποιότητας, των χαρακτηριστικών, της θρεπτικής αξίας, του τρόπου συσκευασίας και του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Πιστεύουμε ότι το βιβλίο αυτό μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο όχι μόνο για τους φοιτητές, αλλά και για επιστήμονες που έχουν δραστηριότητες στις βιομηχανίες τροφίμων και γάλακτος και σε υπηρεσίες και φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων, αφού εκτός από τη συνολική εικόνα για το γάλα και τα προϊόντα του, παρουσιάζονται και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει η γαλακτοκομία στη χώρα μας.