Βιβλίο
Επιμέλεια: Alexandros Valavanis
Μετάφραση: Maria Antoniou
Φωτογράφος: Yiorgos Depollas
Αθήνα
Fotorama
1993
σ. 167
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-85373-2-3
Γλώσσα πρωτοτύπου: ελληνικά
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 9.57€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 17-03-2009)
The Original Greek Cooking
Selection of Authentic Recipes
Selection of Authentic Recipes
Επιμέλεια: Alexandros Valavanis
Μετάφραση: Maria Antoniou
Φωτογράφος: Yiorgos Depollas
Αθήνα
Fotorama
1993
σ. 167
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-85373-2-3
Γλώσσα πρωτοτύπου: ελληνικά
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 9.57€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 17-03-2009)
Περίληψη:
More than 150 recipes specially selected from different regions of Greece reveal the secrets of the authentic Greek cuisine. The most important elements of an ever-lasting tradition in one book. A guided tour into the wonderful world of Greek food. A world which without the olive oil, without the "kakavia" and the "mageiritsa", without the "feta" cheese, would never represent the heart of real Greece.
More than 150 recipes specially selected from different regions of Greece reveal the secrets of the authentic Greek cuisine. The most important elements of an ever-lasting tradition in one book. A guided tour into the wonderful world of Greek food. A world which without the olive oil, without the "kakavia" and the "mageiritsa", without the "feta" cheese, would never represent the heart of real Greece.