Βιβλίο
Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική
Σύνθετες και πρωτότυπες συνταγές

Α. Ζησόπουλος
Θ. Παγιατάκης
Α. Πρωτοψάλτης

Αθήνα
Le Monde / Les Livres du Tourisme
Αριθμός Έκδοσης: 2
2004
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 2002
σ. 378
Σχήμα: 31χ24
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-86928-9-3
ISBN Σετ 960-86928-7-3
Α/Α Τόμου: 2
Αριθμός Τόμων: 2
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 49.59€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 11-01-2006)
Περίληψη:

Η σειρά Εκπαιδευτική Ζαχαροπλαστική αποτελείται από εκπαιδευτικά βιβλία ζαχαροπλαστικής και αρτοποιΐας, τα οποία έχουν να δώσουν χρήσιμες οδηγίες, πρωτοποριακές ιδέες και νέες μεθόδους τόσο σε σπουδαστές και επαγγελματίες, όσο και σε ανθρώπους που απλά ενδιαφέρονται για τη ζαχαροπλαστική. Το κάθε βιβλίο της σειράς είναι αυτοτελές, περιλαμβάνει δηλαδή όλα όσα χρειάζονται για να παρασκευασθούν τα γλυκά που παρουσιάζει.
Σκοπός του βιβλίου είναι να δώσει σε όλους τους αναγνώστες τη δυνατότητα όχι μόνο να παρασκευάσουν τις συνταγές, που περιγράφονται σε απλά στάδια με φωτογραφίες και σχέδια, αλλά και να τους μεταδώσει τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τις πρώτες ύλες, τις διαφορετικές μεθόδους παρασκευής, τη σωστή χρήση των σκευών και του εξοπλισμού, την ασφαλή συντήρηση των παρασκευασμάτων. [...]