Βιβλίο
Βαγγέλης Δρίσκας
Φωτογράφος: Ανδρέας Ευσταθίου
Αθήνα
Εκδόσεις Πατάκη
Αριθμός Έκδοσης: 1
2004
σ. 328
Σχήμα: 27χ22
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-16-1390-1
Μαγειρική
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 39.23€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 12-03-2010)
Αρωματική κουζίνα
Η μαγειρική με μπαχαρικά και μυρωδικά
Η μαγειρική με μπαχαρικά και μυρωδικά
Βαγγέλης Δρίσκας
Φωτογράφος: Ανδρέας Ευσταθίου
Αθήνα
Εκδόσεις Πατάκη
Αριθμός Έκδοσης: 1
2004
σ. 328
Σχήμα: 27χ22
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-16-1390-1
Μαγειρική
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 39.23€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 12-03-2010)
Περίληψη:
Τι είναι τα μπαχαρικά και τι τα μυρωδικά; Πώς τα διαλέγουμε, πώς τα προετοιμάζουμε και πώς τα συντηρούμε; Στα παραπάνω ερωτήματα θα βρείτε απαντήσεις στην πρώτη ενότητα του βιβλίου, όπου σας περιγράφω τα αγαπημένα μου μπαχαρικά και μυρωδικά και τη μαγειρική τους χρήση. Η δεύτερη ενότητα του βιβλίου είναι αφιερωμένη στις συνταγές, τις οποίες έχω οργανώσει ως εξής: πρώτα πιάτα -σαλάτες, σούπες και ορεκτικά-, κύρια πιάτα - ζυμαρικά/ ριζότο, θαλασσινά, κρέας, με τα απαραίτητα συνοδευτικά τους- και τέλος γλυκά.
Στην τρίτη ενότητα, στα συμπληρωματικά, σας περιμένουν πολλές γευστικές εκπλήξεις, από ζύμες και αρωματικά λάδια μέχρι μαρινάδες και ποτά.
Τέλος, όσοι αγάπησαν τα μενού του "Κάθε μέρα σεφ" θα βρουν και σ’ αυτό το βιβλίο 50 προτάσεις με πιάτα από όλες τις κατηγορίες.
Τι είναι τα μπαχαρικά και τι τα μυρωδικά; Πώς τα διαλέγουμε, πώς τα προετοιμάζουμε και πώς τα συντηρούμε; Στα παραπάνω ερωτήματα θα βρείτε απαντήσεις στην πρώτη ενότητα του βιβλίου, όπου σας περιγράφω τα αγαπημένα μου μπαχαρικά και μυρωδικά και τη μαγειρική τους χρήση. Η δεύτερη ενότητα του βιβλίου είναι αφιερωμένη στις συνταγές, τις οποίες έχω οργανώσει ως εξής: πρώτα πιάτα -σαλάτες, σούπες και ορεκτικά-, κύρια πιάτα - ζυμαρικά/ ριζότο, θαλασσινά, κρέας, με τα απαραίτητα συνοδευτικά τους- και τέλος γλυκά.
Στην τρίτη ενότητα, στα συμπληρωματικά, σας περιμένουν πολλές γευστικές εκπλήξεις, από ζύμες και αρωματικά λάδια μέχρι μαρινάδες και ποτά.
Τέλος, όσοι αγάπησαν τα μενού του "Κάθε μέρα σεφ" θα βρουν και σ’ αυτό το βιβλίο 50 προτάσεις με πιάτα από όλες τις κατηγορίες.