Βιβλίο
Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Ι

Συλλογικό έργο
Egon Schild
Andrea Straub
Barbara Pickhan
Μετάφραση: Πολυάννα Παπαφράγκου
Μετάφραση: Παναγιώτα Ψαλλίδα
Επιμέλεια: Γεώργιος Αγγελούσης
Αθήνα
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Αριθμός Έκδοσης: 2
2008
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 2003
σ. 112
Σχήμα: 29χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-331-444-8
Γλώσσα πρωτοτύπου: γερμανικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Der junge Backer
Α/Α Τόμου: 1
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 15.28€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 12-02-2010)
Περίληψη:

Στη σειρά αυτών των γερμανικών μεταφρασμένων εκπαιδευτικών βιβλίων, ο μαθητής και ο αυριανός επαγγελματίας θα βρει τη φιλοσοφία που διέπει τον αρτοποιό-ζαχαροπλάστη μιας χώρας, που παράγει εκατοντάδες είδη ψωμιών και αρτοσκευασμάτων.

Θα πρέπει να προσεχθούν ορισμένα σημεία, όπως οι τύποι αλεύρων, το βάρος των αρτοσκευασμάτων κ.λπ., που πρέπει πάντα να ακολουθούν τις διαρκώς αναπροσαρμοζόμενες οδηγίες του ισχύοντος Κώδικα Τροφίμων και Ποτών. Οι επαγγελματίες θα πρέπει πάντοτε να συμβουλεύονται τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών και τον Κώδικα Υγιεινής, ώστε η παραγωγή και διάθεση των προϊόντων τους να πραγματοποιούνται σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.