Βιβλίο
Μαγειρική για δύσκολους καιρούς
Πώς να τρώμε καλύτερα και να μην πετάμε τίποτα

Εύη Βουτσινά
Αθήνα
Εκδόσεις Καστανιώτη
Αριθμός Έκδοσης: 1
2010
σ. 129
Σχήμα: 22χ22
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-03-5104-0
Κυκλοφορεί
Τιμή: 12.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 07-06-2010)
Περίληψη:

Iδιαίτερη σημασία δίνεται στην οργάνωση του μαγειρέματος, για να φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα το φαγητό της κάθε μέρας, μια που ο χρόνος είναι περιορισμένος για όλους και η ξεκούραση απαραίτητη. Οι σύγχρονοι μάγειροι, άντρες και γυναίκες, στέκονται αμήχανα μπροστά στα υλικά και αναρωτιούνται πώς θα τα συνδυάσουν για να πετύχουν αυτά που βλέπουν στα περιοδικά και στα τηλεοπτικά προγράμματα. Σκέφτονται πιο πολύ αυτό παρά το τι οι ίδιοι έχουν πραγματικά ανάγκη.
Στην καθημερινή διατροφή οι εργαζόμενοι άνθρωποι και τα παιδιά (που επίσης είναι σκληρά εργαζόμενα) χρειάζονται ένα απλό, υγιεινό και νόστιμο φαγάκι, που να χορταίνει και να καθησυχάζει το στομάχι και το πνεύμα και όχι το τραπέζι της... Μαρίας Αντουανέτας. Τέτοιες λύσεις, οικονομικές και ταυτόχρονα απολαυστικές, προτείνονται σε αυτό το βιβλίο, ώστε και να τρώμε καλύτερα και να μην πετάμε τίποτα από το φαγητό ή τα υλικά που κάθε φορά μάς απομένουν.